More

  Latest Posts

  Binotto nu regretă că nu i-a oferit un contract lui Hamilton

  Ferrari nu regretă că nu i-a oferit lui Hamilton un contract serios, pentru a-l aduce în echipă în 2021. Cel puțin asta afirmă directorul Scuderiei, Mattia Binotto. Acesta a discutat puțin subiectul care încă ne ține în suspans în presezon – negocierile campionului en-titre cu Mercedes.

  Practic, Hamilton este liber deocamdată în 2021, dar Ferrari a decis deja că va merge mai departe alături de Carlos Sainz și Charles Leclerc: „Nu cred că vom regreta decizia de a nu încerca să îl aducem pe Lewis în echipă”, a declarat Binotto pentru Sky.

  „La finalul zilei, luăm deciziile pe care le considerăm corecte. Cred că Charles este foarte talentat, Ferrari a investit mult în el, iar cu monopostul potrivit, știu că poate deveni un adversar redutabil pentru Hamilton.”

  „Am luat deciziile pe care le-am luat și considerăm că Leclerc și Sainz reprezintă o distribuție foarte puternică. Deci nu mi se pare că vom regreta. Deși sunt tineri, au experiență bună în Formula 1, deci sunt extrem de mulțumit de alegerea noastră.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss