Latest Posts

Binotto nu regretă că nu i-a oferit un contract lui Hamilton

Vizualizări: 10714

Ferrari nu regretă că nu i-a oferit lui Hamilton un contract serios, pentru a-l aduce în echipă în 2021. Cel puțin asta afirmă directorul Scuderiei, Mattia Binotto. Acesta a discutat puțin subiectul care încă ne ține în suspans în presezon – negocierile campionului en-titre cu Mercedes.

Practic, Hamilton este liber deocamdată în 2021, dar Ferrari a decis deja că va merge mai departe alături de Carlos Sainz și Charles Leclerc: „Nu cred că vom regreta decizia de a nu încerca să îl aducem pe Lewis în echipă”, a declarat Binotto pentru Sky.

„La finalul zilei, luăm deciziile pe care le considerăm corecte. Cred că Charles este foarte talentat, Ferrari a investit mult în el, iar cu monopostul potrivit, știu că poate deveni un adversar redutabil pentru Hamilton.”

„Am luat deciziile pe care le-am luat și considerăm că Leclerc și Sainz reprezintă o distribuție foarte puternică. Deci nu mi se pare că vom regreta. Deși sunt tineri, au experiență bună în Formula 1, deci sunt extrem de mulțumit de alegerea noastră.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss