More

  Latest Posts

  Binotto: Intrarea Porsche și Audi în F1 ar fi “grozavă pentru acest sport

  Mattia Binotto, directorul echipei Scuderia Ferrari, spune că ar fi benefic pentru Formula 1 dacă Porsche și Audi s-ar alătura sportului.

  Ambii constructori, care fac parte din Grupul Volkswagen, sunt pregătiți să intre în F1 din 2026, când vor fi introduse noi reglementări pentru motoare. Cu toate acestea, se va aștepta până la finalizarea regulamentelor pentru a lua o decizie cu privire la o potențială intrare. Mattia Binotto a salutat interesul, declarând că a avea mai multe mărci importante cu care să concureze este “grozav” pentru F1.

  Binotto, Porsche

  „Cred că suntem foarte fericiți că Porsche și Audi s-au alăturat F1”, a spus el. „Este grozav pentru sport și este grozav pentru F1. Este grozav pentru noi să concurăm cu astfel de mărci. În general, este o veste bună în care trebuie să fim foarte fericiți. În ceea ce privește regulamentele în sine, știm că obiectivul este să încercăm să le finalizăm până în iunie și să le votăm până în iunie. Nu este ceva nou”.

  „Toate discuțiile pe care le-am avut la vremea respectivă și pe care le avem și acum, încă iau în considerare faptul că Audi și Porsche s-ar fi putut alătura. Nu este ceva nou din acest punct de vedere și nu există discuții noi în legătură cu acest lucru”. Cu toate acestea, înaintea votului din iunie, Mattia Binotto spune că există o serie de aspecte care trebuie clarificate în ceea ce privește noii veniți și proprietatea intelectuală.

  Binotto, Porsche

  „Mai sunt încă puncte deschise în general. Există puncte deschise care se referă la reglementările financiare”, a spus el. „Acestea trebuie să fie finalizate și reformulate, iar în regulamentele financiare, știm că acel cadru la care lucrăm din decembrie anul trecut cu Consiliul Mondial există toate aspectele pentru a considera ce este un nou venit? Cum definim un nou-venit? Care sunt beneficiile unui nou-venit? Toate acestea trebuie să fie clarificate și definite”.

  „Pe lângă asta, există tot transferul de proprietate intelectuală, deoarece transferul de proprietate intelectuală nu ar trebui să fie posibil – s-a convenit asupra modului în care vom traduce acest lucru în formulare este greu de știut. Există puncte pe partea tehnică care sunt discuții deschise, așa că sunt multe lucruri care trebuie să avanseze și să fie finalizate, așa că, de acum până în iunie, timpul este cu siguranță scurt, așa că trebuie să lucrăm la acest lucru ca o prioritate ridicată”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss