Latest Posts

Binotto: Greșelile Ferrari din GP Monaco ne vor face mai puternici.

Vizualizări: 14934

Directorul echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, consideră că învățarea din erorile de strategie din Marele Premiu al statului Monaco „ne va face mai puternici”, în timp ce promite să își revină la Baku.

Câștigătorul Pole Position Charles Leclerc conducea cursa atunci când Scuderia Ferrari a făcut mai multe greșeli strategice în timpul tranziției de la pneurile de ploaie la cele de uscat, ceea ce nu numai că l-a făcut pe Charles Leclerc să piardă cursa în fața lui Sergio Perez de la Red Bull Racing, dar l-a îndepărtat de pe podium și a terminat pe locul patru. „Uneori se pot întâmpla greșeli, dar în general au fost prea multe greșeli”, a declarat un Charles Leclerc furios după ce o altă șansă de a câștiga cursa de acasă s-a evaporat.

Binotto, Ferrari

„Este greu, așa cum a fost și în ceilalți ani aici, așa că mă obișnuiesc și mă întorc acasă dezamăgit, dar nu putem face asta, mai ales într-un moment în care ne aflăm acum”. Șeful echipei, Binotto, crede că Scuderia Ferrari va învăța din greșelile de judecată pe măsură ce echipa se va obișnui să lupte din nou pentru victorii, lucru pe care nu a reușit să îl facă în mod constant în ultimii ani. „Sunt destul de sigur că aceste situații ne vor face mai puternici”, a declarat Mattia Binotto. „Și suntem destul de conștienți, a fi competitivi este un fapt; a câștiga este o altă sarcină. Și este un alt nivel de dificultate”.

„Și cred că, în calitate de echipă, încă progresăm, învățăm și poate că va mai dura ceva timp”. Este a doua victorie pierdută la rând pentru Charles Leclerc și Scuderia Ferrari, după ce pilotul monegasc s-a retras după ce a fost lider detașat în GP-ul Spaniei din cauza unor probleme la unitatea de propulsie, ceea ce a făcut ca liderul în campionatul piloților să treacă la campionul mondial Max Verstappen. „Cu siguranță, este o dezamăgire, atunci când ai cea mai rapidă mașină și marchezi Pole Position-ul și nu câștigi cursa”, a adăugat Mattia Binotto.

Binotto, Ferrari

„Ceea ce s-a întâmplat în Spania a fost o poveste complet diferită, am avut probleme de fiabilitate în timp ce conduceam clar cursa. Aici cred că au existat circumstanțe în care ne fac viața un pic mai dificilă. Dar nu am fost grozavi în a judeca și a decide, așa că da, este o dezamăgire”. Charles Leclerc a adăugat: „Din păcate, totul a fost împotriva noastră, așa că ne doare acasă, dar asta e viața și vom reveni mai puternici”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss