More

  Latest Posts

  Binder: KTM “încă departe de a fi optimă”, în ciuda podiumului din Qatar.

  Brad Binder spune că KTM este “încă departe de locul în care trebuie să fim”, în ciuda faptului că a obținut primul podium al mărcii în Marele Premiu al Qatarului, duminica trecută, în deschiderea al sezonului 2022 de MotoGP.

  Sud-africanul a trecut de Q1 în calificări pentru a plasa RC16-ul său pe locul șapte pe grila de start și a folosit acest lucru pentru a se lansa în cursa de 22 de tururi de duminică. Deși l-a presat pe viitorul câștigător Enea Bastianini în ultimul tur pentru victorie, Binder a trebuit să se mulțumească cu locul al doilea – deși doar cu 0,347 secunde și a fost totuși cel mai bun rezultat al KTM în Qatar, după ce anterior ajunsese doar până pe locul opt.

  După ce a început atât de bine anul 2022 cu un pachet KTM care pare a fi o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său, Brad Binder a ținut să minimalizeze șansele sale de a lupta pentru campionat în acest sezon. „Este doar o singură cursă, este încă devreme, a spus Binder. Cred că avem o mulțime de circuite complet diferite pe care trebuie să mergem și scenarii complet diferite cu care ne vom confrunta în viitor”.

  Binder

  „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să lucrăm. Cred că suntem încă departe de locul unde trebuie să fim și vom continua să ne chinuim până când vom ajunge acolo. Brad Binder a adăugat că a fost “incredibil” să fie pe podium în Qatar și leagă cursa sa spre locul doi de manevrabilitatea mai bună a RC16 în viraje”.

  „Motocicleta se învârte. În mod normal, mai ales anul trecut, dacă nu frânam foarte tare, ne chinuiam să facem ca partea din față să înceapă să se întoarcă în unghiul de înclinare, a explicat el. În timp ce acum pot să eliberez frâna față și să mă rostogolesc cu mult mai multă viteză în viraje. Așadar, a făcut o diferență atât de mare și îți oferă mult mai multă încredere, deoarece nu trebuie să fii complet la limită pe frâne la fiecare viraj”.

  „Este adevărat că la Sepang nu am plecat de acolo deloc mulțumit după test, nu eram foarte sigur de ce se întâmplă. Dar, odată ce băieții au avut timp să studieze cu adevărat datele și totul cu noul nostru pachet, au înțeles exact ce aveam nevoie pentru a rezolva problemele noastre și, odată ce am ajuns la Mandalika, ne-au rezolvat imediat problemele”.

  Binder

  „Totul este încă destul de nou, așa că mai avem mult de lucru și trebuie să facem mai multe teste pentru a obține întregul potențial al pachetului nostru. Dar, în general, nu pot mulțumi îndeajuns KTM. Acesta este un circuit care este super dificil pentru noi și este incredibil să fim pe podium aici”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss