Latest Posts

Binder crede că oamenii “uită” cât de mare este saltul de la Moto3 la MotoGP.

Vizualizări: 28976

Darryn Binder, debutantul de la RNF Racing, crede că oamenii „uită uneori” cât de mare este pasul de la Moto3 direct la MotoGP, pe fondul unei campanii de debut mixte.

Sud-africanul – fratele mai mic al lui Brad Binder – a devenit primul pilot de la Jack Miller, în 2015, care a trecut direct de la Moto3 la MotoGP în acest sezon, când a fost semnat de RNF pentru a pilota o Yamaha de un an. Darryn Binder a avut o primă jumătate de sezon dificilă, dar a arătat sclipiri de viteză, terminând pe locul 10 pe ploaie în al doilea său mare premiu în Indonezia și a fost al 12-lea pe uscat în Catalunya, în fața piloților Franco Morbidelli de la Yamaha și Jack Miller de la Ducati.

Binder, MotoGP

În prezent, el se află la egalitate de 10 puncte cu coechipierul său Andrea Dovizioso, care a câștigat 15 curse, pe locul 21 în clasament. Privind retrospectiv la primele 11 runde din 2022, Darryn Binder consideră că spectatorii uneori nu apreciază cât de mare a fost pasul pe care l-a făcut de la Moto3 la MotoGP. „Din când în când, am impresia că oamenii uită câteodată un pic, dar doar un pic”, a spus el. „A fost un pas mare. Faci ceva bun și se așteaptă de la tine să mergi mai departe, iar uneori trebuie să faci un pas înapoi, să ții totul sub control pentru a merge din nou înainte”.

„Și simt că asta s-a întâmplat la Sachsenring. Am venit de la Barcelona, am marcat puncte, m-am descurcat bine, am devenit mai rapid în antrenamente, am redus diferența față de primul loc în toate sesiunile. M-am simțit destul de puternic pe parcursul întregului weekend, dar apoi am dat-o în bară în calificări. Îți dorești asta (câștigul), dar uneori trebuie să-ți amintești că este un pas mare și este atât de strâns acolo și, dacă ești la o secundă distanță, nu ești nicăieri. Uneori a trebuit să-mi amintesc că va trebui să fac un pas înapoi pentru a merge din nou înainte”.

Binder, MotoGP

Evaluându-și sezonul în ansamblu până acum, Binder crede că a fost „un solid opt din 10”, având în vedere ceea ce a realizat în raport cu experiența sa. „Îi dau opt din 10, pentru că simt că este un pas foarte, foarte mare de la Moto3 și simt că au fost anumite momente în acest an în care nu m-am descurcat prea rău”, a adăugat el. „Evident, m-am luptat în unele curse, iar la Sachsenring am căzut”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„În general, simt că am făcut o treabă constantă și am fost din ce în ce mai aproape. Așadar, i-aș da un opt solid. Simt că am pierdut câteva curse, cum ar fi America, nu m-am descurcat grozav și apoi motocicleta mea a avut o mică problemă. Și la Le Mans am fost un pic pierdut și mi-a luat o vreme să găsesc din nou calea. Dar, în afară de asta, simt că a fost în regulă”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss