More

  Latest Posts

  Berger: Verstappen – Perez ar fi o distribuție puternică

  Legenda F1, Gerhard Berger, spune că Sergio Perez, împreună cu Max Verstappen, ar putea forma o distribuție extrem de puternică pentru Red Bull. Vom afla însă, înainte de Crăciun, dacă Albon rămâne pe locul actual, sau dacă mexicanul are o șansă.

  Berger simte că este o luptă directă doar între Albon și Perez: „Îmi bat două inimi în piept”, a declarat fostul pilot de F1. „Cu Albon ar avea un pilot tânăr, din cercul lor, pe care vor să îl aducă pe prima treaptă a podiumului, dar Perez este consecvent și poate câștiga Grand Prix-uri, a demonstrat asta în Sakhir.”

  „Este clar că o echipă ca Red Bull trebuie să lucreze cu doi piloți de top. Red Bull este o echipă loială, deci Albon mai are o șansă. Dar îmi pot imagina deja ce distribuție puternică ar fi cu Verstappen și Perez. Max este deja un băiat de top, dar ei trebuie să se poată proteja. Red Bull trebuie să țintească către victorie cu ambii piloți.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss