More

  Latest Posts

  Berger: Verstappen – Perez ar fi o distribuție puternică

  Legenda F1, Gerhard Berger, spune că Sergio Perez, împreună cu Max Verstappen, ar putea forma o distribuție extrem de puternică pentru Red Bull. Vom afla însă, înainte de Crăciun, dacă Albon rămâne pe locul actual, sau dacă mexicanul are o șansă.

  Berger simte că este o luptă directă doar între Albon și Perez: „Îmi bat două inimi în piept”, a declarat fostul pilot de F1. „Cu Albon ar avea un pilot tânăr, din cercul lor, pe care vor să îl aducă pe prima treaptă a podiumului, dar Perez este consecvent și poate câștiga Grand Prix-uri, a demonstrat asta în Sakhir.”

  „Este clar că o echipă ca Red Bull trebuie să lucreze cu doi piloți de top. Red Bull este o echipă loială, deci Albon mai are o șansă. Dar îmi pot imagina deja ce distribuție puternică ar fi cu Verstappen și Perez. Max este deja un băiat de top, dar ei trebuie să se poată proteja. Red Bull trebuie să țintească către victorie cu ambii piloți.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss