More

  Latest Posts

  Berger: Doar doi piloți ar fi putut să câștige campionatul cu monopostul lui Hamilton

  Legenda F1, Gerhard Berger consideră că în 2020, doar doi piloți ar fi fost capabili să câștige campionatul cu monopostul lui Hamilton. Berger simte în continuare, că multiplul campion rămâne cel mai bun pilot de pe grilă, la ora actuală.

  Charles Leclerc și Max Verstappen sunt doi piloți excelenți, dar Hamilton rămâne cel mai competitiv și cel mai complet pilot din lume”, a declarat el pentru Autosprint Italia. „Lewis știe mereu să citească situațiile pe circuit, în mod perfect și reușește de scoată ce este mai bun din monopost, în fiecare tur.”

  „Știe cum să folosească pneurile la nivel bun, cum să le aducă la temperatura optima, imediat după Safety Car. Îmi amintește de momentele în care mă aflam în spatele lui Senna sau a lui Schumacher în curse și apoi, la 5 secunde în urmă după o intrare la boxe. Senna, Schumacher și Hamilton sunt absolut speciali, din acest punct de vedere.”

  „Cei 3, sunt printre cei mai buni piloți pe care i-a văzut Formula 1”, a adăugat Berger. Însă, fostul pilot Ferrari și McLaren, consideră că Verstappen și Leclerc, sunt „noua generație”, dintr-un „aluat foarte talentat”.

  „Ambii ar fi fost campioni în monopostul Mercedes din 2020, dacă Hamilton nu era acolo. Văd rivalitatea lor, ca pe cea dintre Prost și Senna. Leclerc este mai calm în cockpit, folosește mai puțină emoție în curse. Verstappen este mai agresiv, exact cum era Senna. Dar nu pot spune, dintre ei, care ar ieși învingător”, a explicat Berger.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss