Latest Posts

Baza echipei WSBK este aceeași ca în MotoGP, spune Bautista.

Vizualizări: 9770

În acest an, Alvaro Bautista concurează la Campionatul Mondial de Superbike pentru echipa HRC, unde a găsit un proiect care făcea un nou început. În ciuda tuturor, baza structurii este aceeași cu cea a MotoGP, victoriile fiind obiectivul principal al structurii japoneze.

La YouTube MotoGP Round Table, Bautista a vorbit despre echipa pe care o reprezintă anul acesta și despre dorințele sale: „Honda este din nou la WorldSBK, deoarece această nouă motocicletă este foarte importantă. Sunt foarte implicați în acest proiect, baza echipei este aceeași ca în MotoGP: vor să câștige, fac presiuni puternice, m-au asigurat că lucrează pentru acest lucru”.

Conștient de faptul că este necesar să acordăm timp până când rezultatele încep să vină, Bautista și-a subliniat încrederea în activitatea care trebuie realizată: „Acesta este un proiect nou, pentru a câștiga curse și campionate trebuie să dezvoltăm motocicleta. Avem nevoie de mai mult timp, dar potențialul este mare. Dacă începem sezonul, am putea avea un dezavantaj, având o mulțime de materiale noi, dar HRC lucrează din greu, în funcție de datele colectate în Australia”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss