More

  Latest Posts

  Baza echipei WSBK este aceeași ca în MotoGP, spune Bautista.

  În acest an, Alvaro Bautista concurează la Campionatul Mondial de Superbike pentru echipa HRC, unde a găsit un proiect care făcea un nou început. În ciuda tuturor, baza structurii este aceeași cu cea a MotoGP, victoriile fiind obiectivul principal al structurii japoneze.

  La YouTube MotoGP Round Table, Bautista a vorbit despre echipa pe care o reprezintă anul acesta și despre dorințele sale: „Honda este din nou la WorldSBK, deoarece această nouă motocicletă este foarte importantă. Sunt foarte implicați în acest proiect, baza echipei este aceeași ca în MotoGP: vor să câștige, fac presiuni puternice, m-au asigurat că lucrează pentru acest lucru”.

  Conștient de faptul că este necesar să acordăm timp până când rezultatele încep să vină, Bautista și-a subliniat încrederea în activitatea care trebuie realizată: „Acesta este un proiect nou, pentru a câștiga curse și campionate trebuie să dezvoltăm motocicleta. Avem nevoie de mai mult timp, dar potențialul este mare. Dacă începem sezonul, am putea avea un dezavantaj, având o mulțime de materiale noi, dar HRC lucrează din greu, în funcție de datele colectate în Australia”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss