Latest Posts

Bautista câștigă Cursa Sprint sub Steag Roșu

Vizualizări: 10549

Rezultatele complete ale cursei sprint din Tailanda, World Superbike.

Alvaro Bautista și-a continuat perioada de victorii consecutive cu o a cincea victorie World SBK,  în Cursa Sprint din Tailanda. Cursa a fost încheiată prematur de un incident dintre Leon Camier și Thitipong Warokorn care a adus steagul roșu.

Pilotul Aruba.it Racing Ducati a făcut schimb de depășiri cu Jonathan Rea de-a lungul primului tur al cursei, dar, ulterior a început să se distanțeze până la punctul la care steagul roșu a încheiat cursa prematur.

Steagul roșu a fost cauzat de un incident care a implicat pilotul Moriwaki-Althea Honda, Camier, și pilotul Kawasaki Thailand, Warokorn în virajul numărul trei. Pilotul Tailandez a fost dus la centrul medical imediat iar Camier a părăsit locul accidentului pe propriile picioare și nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Cu rezultatele luate fiind în funcție de ultimul punct de sector completat, în mod efectiv la mijlocul turului șase, Bautista a câștigat cu un avantaj de 1.6s față de Rea iar Alex Lowes a repetat podiumul din prima cursă pentru Pata Yamaha.

Michael van der Mark a luat locul patru pentru Pata Yamaha în fața pilotului Kawasaki, Leon Haslam și a pilotului GRT Yamaha, Marco Melandri.

Sandro Cortese a terminat pe șapte, Chaz Davies pe opt iar Toprak Razgatlioglu a completat pozițiile cu puncte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-credit: World Superbike Championship.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss