More

  Latest Posts

  Bautista câștigă Cursa Sprint sub Steag Roșu

  Rezultatele complete ale cursei sprint din Tailanda, World Superbike.

  Alvaro Bautista și-a continuat perioada de victorii consecutive cu o a cincea victorie World SBK,  în Cursa Sprint din Tailanda. Cursa a fost încheiată prematur de un incident dintre Leon Camier și Thitipong Warokorn care a adus steagul roșu.

  Pilotul Aruba.it Racing Ducati a făcut schimb de depășiri cu Jonathan Rea de-a lungul primului tur al cursei, dar, ulterior a început să se distanțeze până la punctul la care steagul roșu a încheiat cursa prematur.

  Steagul roșu a fost cauzat de un incident care a implicat pilotul Moriwaki-Althea Honda, Camier, și pilotul Kawasaki Thailand, Warokorn în virajul numărul trei. Pilotul Tailandez a fost dus la centrul medical imediat iar Camier a părăsit locul accidentului pe propriile picioare și nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

  Cu rezultatele luate fiind în funcție de ultimul punct de sector completat, în mod efectiv la mijlocul turului șase, Bautista a câștigat cu un avantaj de 1.6s față de Rea iar Alex Lowes a repetat podiumul din prima cursă pentru Pata Yamaha.

  Michael van der Mark a luat locul patru pentru Pata Yamaha în fața pilotului Kawasaki, Leon Haslam și a pilotului GRT Yamaha, Marco Melandri.

  Sandro Cortese a terminat pe șapte, Chaz Davies pe opt iar Toprak Razgatlioglu a completat pozițiile cu puncte.

  Foto-credit: World Superbike Championship.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss