Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Bautista victorie istorică în cursa Tissot Superpole

  Alvaro Bautista continuă să facă istorie în World Superbike. Ieri a devenit primul pilot câştigător la debut în World SBK din 2007 încoace. Astăzi a reuşit victoria în prima cursă super-pole din istoria World SBK.

  Format-ul de weekend world superbike s-a schimbat petnru 2019, o a treia cursă de 10 tururi fiind introdusă pentru acest sezon. Câştigătorul pleacă mai departe cu 12 puncte, primii nouă piloţi luând puncte în mod secvenţial. În acelaşi timp, această cursă de sprint decide şi ordinea de plecare a piloţilor pentru cursa a doua.

  În prima parte a cursei, Bautista şi Rea s-au tot depăşit reciproc pentru şefia cursei, dar, eventual, actualul campion mondial a pierdut din ce în ce mai multă distanţă faţă de Bautista, pilotul spaniol folosindu-se de avantajul de viteză al motocicletei sale pentru a se distanţa şi pentru a îşi asigura victoria.

  Cu Bautista victorios şi cu Rea pe locul doi, Leon Haslam a reuşit primul său podium de la revenirea sa în World SBK anul acesta.

  Alex Lowes a terminat pe patru, urmat de colegul său Pata Yamaha, Michael van der Mark pe cinci. Locul şase a fost al lui Marco Melandri iar colegul său de la GRT Yamaha, Sandro Cortese a terminat pe şapte.

  Michael Ruben Rinaldi pentru Barni Ducati şi Eugene Laverty pentru Go Eleven Ducati au completat top 9-ul. Pe 10 a terminat Chaz Davies urmat de Tom Sykes, Markus Reiterberge, Leon Camier şi Ryuichi Kiyonari.

  Foto-credit: Aruba.it Racing


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss