Latest Posts

Bautista victorie istorică în cursa Tissot Superpole

Vizualizări: 10889

Alvaro Bautista continuă să facă istorie în World Superbike. Ieri a devenit primul pilot câştigător la debut în World SBK din 2007 încoace. Astăzi a reuşit victoria în prima cursă super-pole din istoria World SBK.

Format-ul de weekend world superbike s-a schimbat petnru 2019, o a treia cursă de 10 tururi fiind introdusă pentru acest sezon. Câştigătorul pleacă mai departe cu 12 puncte, primii nouă piloţi luând puncte în mod secvenţial. În acelaşi timp, această cursă de sprint decide şi ordinea de plecare a piloţilor pentru cursa a doua.

În prima parte a cursei, Bautista şi Rea s-au tot depăşit reciproc pentru şefia cursei, dar, eventual, actualul campion mondial a pierdut din ce în ce mai multă distanţă faţă de Bautista, pilotul spaniol folosindu-se de avantajul de viteză al motocicletei sale pentru a se distanţa şi pentru a îşi asigura victoria.

Cu Bautista victorios şi cu Rea pe locul doi, Leon Haslam a reuşit primul său podium de la revenirea sa în World SBK anul acesta.

Alex Lowes a terminat pe patru, urmat de colegul său Pata Yamaha, Michael van der Mark pe cinci. Locul şase a fost al lui Marco Melandri iar colegul său de la GRT Yamaha, Sandro Cortese a terminat pe şapte.

Michael Ruben Rinaldi pentru Barni Ducati şi Eugene Laverty pentru Go Eleven Ducati au completat top 9-ul. Pe 10 a terminat Chaz Davies urmat de Tom Sykes, Markus Reiterberge, Leon Camier şi Ryuichi Kiyonari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-credit: Aruba.it Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss