More

  Latest Posts

  Bautista face primele tururi pe un Ducati din 2019 la testul de la Jerez

  Alvaro Bautista a făcut primele tururi la bordul unui Ducati World Superbike pentru prima dată de la sfârșitul sezonului 2019, într-un test privat săptămâna aceasta la Jerez.

  În august a fost anunțat că Bautista se va reuni cu Ducati, unde și-a făcut debutul în WSBK, pentru 2022, punând capăt unei relații de doi ani cu Honda în acest proces.

  După ultima rundă a sezonului din weekendul trecut din Indonezia, Bautista a fost din nou în acțiune miercuri pentru prima sa gustare din V4 R Panigale de la încheierea sezonului 2019 din Qatar.

  Testul de două zile continuă joi, cu Bautista fiind alături de Ducati World Supersport, semnând Nicolo Bulega la bordul noului V2 Panigale al mărcii italiene.

  Bautista a luat cu asalt scena WSBK în 2019, când a făcut prima trecere de la MotoGP, câștigând primele 11 curse ale sezonului înainte ca Jonathan Rea de la Kawasaki să schimbe constant valul campionatului.

  Spaniolul a ajuns pe locul al doilea în clasament în acel an, cu 16 victorii, înainte de o perioadă grea de doi ani la Honda, care a adus doar trei vizite pe podium și o poziție pe locul nouă în campionat în 2020.

  Bautista

  Bautista și-a încheiat mandatul la marca japoneză cu un loc 10 în a doua cursă de la noul circuit de la Mandalika weekendul trecut, lăsându-l pe aceeași poziție în clasament.

  Honda va conduce în 2022 o gamă completă de începători, formată din începătorii spanioli Iker Lecuona și Xavi Vierge.

  Bautista îl înlocuiește la Ducati pe Scott Redding, care se așteaptă să aibă prima experiență cu BMW M1000RR luna viitoare.

  Şeful echipei BMW, Shaun Muir, a sugerat, vorbind cu Eurosport, că testul va avea loc la Estoril, urmând un alt test la Jerez, care va implica şi pilotii Bonovo BMW Loris Baz şi Eugene Laverty.

  „Este important pentru mine să pun în cui pieile Ducati, să îmbrac noul costum și să merg să testez noua motocicletă”, a spus Redding în Indonezia. „Vreau să înțeleg. Nu vreau să intru în extrasezon gândindu-mă „ok, cum se simte?”

  „Vreau să am câteva zile de mers ușor, de înțeles, apoi să împing câteva zile și să văd ce trebuie să îmbunătățim, dar măcar să-mi dau senzația de a pleca și de a mă antrena cu o concentrare bună.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss