More

  Latest Posts

  Bautista dominant până la victorie la debutul său în World Superbike

  Alvaro Bautista a produs o performanță impecabilă la Phillip Island în debutul său în lumea World SBK alături de Aruba.it Racing Ducati, terminând cursa la 15 secunde în fața actualului campion Jonathan Rea.

  Fostul start MotoGP a avut un start foarte bun și a preluat conducerea cursei în primul tur, depășindu-l pe Rea și, ulterior, creându-și un avantaj pe care l-a tot crescut în prima jumătate a cursei.

  Cu un avantaj considerabil, de mai bine de 15 secunde, pilotul Spaniol a slăbit ritmul și s-a asigurat că ajunge întreg la final, reușind prima victorie la debut în World Superbike de la reușita lui Max Biaggi din 2007.

  Rea s-a apărat și el la începutul cursei împotriva unui atac, din partea noului său coleg de echipă de la Kawasaki, Leon Haslam, care a căzut în turul 13, distanțându-se și el ulterior de restul piloților în poziția a doua.

  Cu durabilitatea pneurilor devenind un factor spre finalul cursei, Marco Melandri (GRT) și Alex Lowes (Pata) au avut o luptă încrâncenată pentru ultima poziție de podium, pilotul GRT Yamaha reieșind câștigător pentru echipa sa.

  Cu Lowes pe patru, colegul său de la Pata Yamaha, Michael van der Mark a terminat pe cinci la trei secunde în spate, dar, în fața lui Toprak Razgatlioglu (Turkish Puccetti Kawasaki) și a lui Tom Skyes (BMW).

  Sandro Cortese a terminat pe 8 în debutul său World Superbikte alături de GRT Yamaha, urmat de Michael Ruben Rinaldi (Barni Ducati) și Chaz Davies (Ducati) care au completat top 10-ul.

  Jordi Torres a terminat pe 11 pentru Perdecini Kawasaki, urmat de Eugene Laverty (Go Eleven Ducati), Markus Reiterberger (BMW) și Leandro Mercardo (Orelac VerdNatura Kawasaki).

  Haslam care a căzut de pe motocicleta a reușit să revină în cursă și a terminat pe 15, iar cei de la Honda au avut parte de un start dificil de sezon în 2019, Ryuichi Kiyonari terminând pe 16 iar Alessandro Delbianco pe 17. Leon Camier a căzut și el.

  Foto-credit: World SBK


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss