GP24 Media

LATEST POSTS

Bautista dominant până la victorie la debutul său în World Superbike

Vizualizări: 10720

Alvaro Bautista a produs o performanță impecabilă la Phillip Island în debutul său în lumea World SBK alături de Aruba.it Racing Ducati, terminând cursa la 15 secunde în fața actualului campion Jonathan Rea.

Fostul start MotoGP a avut un start foarte bun și a preluat conducerea cursei în primul tur, depășindu-l pe Rea și, ulterior, creându-și un avantaj pe care l-a tot crescut în prima jumătate a cursei.

Cu un avantaj considerabil, de mai bine de 15 secunde, pilotul Spaniol a slăbit ritmul și s-a asigurat că ajunge întreg la final, reușind prima victorie la debut în World Superbike de la reușita lui Max Biaggi din 2007.

Rea s-a apărat și el la începutul cursei împotriva unui atac, din partea noului său coleg de echipă de la Kawasaki, Leon Haslam, care a căzut în turul 13, distanțându-se și el ulterior de restul piloților în poziția a doua.

Cu durabilitatea pneurilor devenind un factor spre finalul cursei, Marco Melandri (GRT) și Alex Lowes (Pata) au avut o luptă încrâncenată pentru ultima poziție de podium, pilotul GRT Yamaha reieșind câștigător pentru echipa sa.

Cu Lowes pe patru, colegul său de la Pata Yamaha, Michael van der Mark a terminat pe cinci la trei secunde în spate, dar, în fața lui Toprak Razgatlioglu (Turkish Puccetti Kawasaki) și a lui Tom Skyes (BMW).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sandro Cortese a terminat pe 8 în debutul său World Superbikte alături de GRT Yamaha, urmat de Michael Ruben Rinaldi (Barni Ducati) și Chaz Davies (Ducati) care au completat top 10-ul.

Jordi Torres a terminat pe 11 pentru Perdecini Kawasaki, urmat de Eugene Laverty (Go Eleven Ducati), Markus Reiterberger (BMW) și Leandro Mercardo (Orelac VerdNatura Kawasaki).

Haslam care a căzut de pe motocicleta a reușit să revină în cursă și a terminat pe 15, iar cei de la Honda au avut parte de un start dificil de sezon în 2019, Ryuichi Kiyonari terminând pe 16 iar Alessandro Delbianco pe 17. Leon Camier a căzut și el.

Foto-credit: World SBK

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES