Latest Posts

Bastianini „nu este inferior” piloților oficiali Ducati, deși pilotează o motocicletă de MotoGP 2021.

Vizualizări: 16988

Fostul lider al campionatului MotoGP, Enea Bastianini, spune că „nu se simte inferior” piloților de uzină Ducati, în ciuda faptului că a folosit o motocicletă MotoGP cu specificația 2021 la Gresini în acest sezon.

Italianul a fost liderul de până acum al Ducati în 2022 pe GP21, după ce a câștigat de două ori în Qatar și America și a condus clasamentul până la etapa de la Portimao. El rămâne cel mai bun pilot Ducati în campionat, pe locul al treilea, în ciuda unei curse dificile până pe locul opt în Marele Premiu al Spaniei de la Jerez de weekendul trecut, unde GP22 a obținut în sfârșit prima victorie a sezonului după un început dificil de campanie, Francesco Bagnaia reușind să-l învingă pe Fabio Quartararo. În ciuda faptului că Ducati 2022 pare acum pachetul de top al mărcii italiene, Enea Bastianini spune că „nu are nimic de invidiat” la pachetul de uzină în acest moment”.

Întrebat de presă într-un interviu cât timp crede că poate continua să se afirme în acest început de sezon pe GP21, Enea Bastianini a spus: „Nu știu. Cu siguranță că motocicletele oficiale vor avea evoluții pe parcursul campionatului, dar deocamdată motocicleta mea nu are nimic de invidiat față de cea din 2022, poate puțină agilitate datorită noului carenaj. Dar în rest sunt foarte asemănătoare. Prin urmare, nu mă simt inferior față de cele oficiale”.

Bastianini

În condițiile în care Jack Miller își va pierde locul în echipa de uzină Ducati la finalul sezonului – australianul angajându-se în discuții cu Honda pentru o revenire la LCR – Bastianini și Jorge Martin de la Pramac sunt favoriți pentru a-i lua locul. Întrebat de presă într-un interviu în exclusivitate cât timp crede că poate continua să se afirme la începutul sezonului pe GP21, Enea Bastianini a spus: „Nu știu. Cu siguranță că motocicletele oficiale vor avea evoluții pe parcursul campionatului, dar deocamdată motocicleta mea nu are nimic de invidiat față de cea din 2022, poate puțină agilitate datorită noului carenaj”.

„Dar în rest sunt foarte asemănătoare. Prin urmare, nu mă simt inferior față de cele oficiale”. În condițiile în care Jack Miller își va pierde locul în echipa de uzină Ducati la finalul sezonului – australianul angajându-se în discuții cu Honda pentru o revenire la LCR – Enea Bastianini și Jorge Martin de la Pramac sunt favoriți pentru a-i lua locul. În timp ce Enea Bastianini notează că obiectivul său este să ajungă la echipa de uzină, el se concentrează în acest moment pe lupta pentru campionat și va primi o motocicletă oficială în 2023, indiferent ce se va întâmpla.

„Sunt aici pentru a încerca să câștig și să încerc să obțin cele mai bune rezultate în acest an”, a adăugat Enea Bastianini „În ceea ce privește viitorul, evident, obiectivul este să ajung la o echipă de uzină. Va depinde de mulți factori, în primul rând să obținem rezultate. Deocamdată mă concentrez pe acest campionat”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Bastianini

Întrebat ce ar face dacă Ducati i-ar oferi un loc la Pramac în locul unui loc la echipa de uzină, Enea Bastianini a spus: „O întrebare dificilă. Cred că totul depinde de ceea ce vrea să facă Ducati, până la urmă ei sunt cei care decid totul. Anul viitor voi avea un pachet complet oficial, asta e sigur, iar apoi vom vedea în ce echipă vor să mă pună sau ce vor să facă”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss