More

  Latest Posts

  Barcelona Test 2022: Norris pune McLaren pe primul loc la sfârșitul primei zile

  Lando Norris a pus McLaren pe primul loc la Barcelona cu cel mai rapid timp în ultima oră de alergare din prima zi a testului de pre-sezon.

  Îmbunătățirile târzii ale lui Norris pe anvelopa moale C4 l-au făcut să treacă înaintea lui Charles Leclerc, miercuri dimineață, pentru a conduce ziua cu cel mai bun timp de 1m19.568s, care a fost cu 0.597s mai rapid decât a reușit Leclerc în primele patru ore de alergare. Așa cum a fost cazul în cursul dimineții, sesiunea s-a desfășurat neîntrerupt pe tot parcursul, o surpriză continuă pentru oricine se aștepta ca modificările regulilor să însemne că echipele se vor lupta să acumuleze rapid un kilometraj semnificativ.

  Dar a existat din nou o discrepanță de kilometraj pe grilă, deoarece Haas și Alfa Romeo – ambele care și-au schimbat piloții pentru a doua sesiune – au încheiat ziua cu un total mult mai mic decât echipele de la conducere în mizele de kilometraj, care au fost conduse de Ferrari – 153. În total, opt echipe au parcurs peste 100 de tururi, Red Bull fiind a doua echipă cu 147 în mâinile lui Max Verstappen.

  George Russell

  În cea mai mare parte a după-amiezii, au existat puține schimbări în cronometraje înainte de îmbunătățirile târzii ale lui Norris, cu excepția piloților care au sărit la bord pentru a doua sesiune, care au urcat în clasament. Acesta l-a inclus pe Carlos Sainz, care a preluat locul lui Leclerc la volanul F1-75 și a încheiat ziua cu al treilea cel mai rapid timp – cu 0,251 secunde mai lent decât coechipierul său, folosind și cauciucul C3.

  Lewis Hamilton a fost un alt pilot care a încercat pentru prima dată acțiunea oficială de pre-sezon după-amiaza, cu cel mai bun timp al său fiind de 1m20.929s – stabilit pe cauciuc C3 – pentru a încheia ziua pe locul cinci cel mai rapid timp, în spatele noului coechipier George Russell.

  Hamilton a petrecut o bună perioadă de timp în garajul Mercedes, în timp ce echipa lucra la suspensia sa față, cursa britanicului fiind observată ca fiind semnificativă în timp ce a alergat pe linia dreaptă principală în ultima oră. Timpul de 1m21.276 al lui Sebastian Vettel din sesiunea de dimineață a rămas al șaselea cel mai bun timp, în timp ce 1m21.638s al lui Yuki Tsunoda l-a plasat pe locul șapte pentru ziua de azi. Fernando Alonso a fost pe locul opt pentru Alpine, deși și-a îmbunătățit cel mai bun timp cu aproape două secunde, până la 1m21.746s – pe anvelopele C2.

  Charles Leclerc

  Verstappen și-a petrecut toată sesiunea de după-amiază completând eforturi de lungă durată, ceea ce a însemnat că timpul său din sesiunea de dimineață a fost cel mai bun până la sfârșit, unde a terminat pe locul nouă în clasamentul combinat al zilei. Valtteri Bottas a preluat locul lui Robert Kubica la Alfa Romeo și a stabilit al 10-lea cel mai rapid timp general cu un set de anvelope C3, dar abia a dublat numărul total de tururi ale coechipierului său. Dimineața, Alfa Romeo a dezvăluit că a fost forțată să lucreze la o serie de erori minore.

  Primul timp de testare al lui Alex Albon cu Williams a dat al 11-lea cel mai rapid, chiar înaintea lui Mick Schumacher – în locul lui Nikita Mazepin pentru după-amiază. Dar Schumacher a fost altul care a înregistrat câteva tururi, deoarece alergarea lui a fost puternic perturbată de podeaua deteriorată. Lance Stroll a fost cel mai jos clasat doar după-amiaza, cu un 1m23.327s pe C2, plasându-l pe locul 13, înaintea celor mai bune eforturi din cursa de dimineață din partea lui Nicholas Latifi, Mazepin și Kubica.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss