More

  Latest Posts

  Barcelona Test 2022: Leclerc în fruntea celei de-a doua zi pentru Ferrari

  Charles Leclerc a condus cea de-a doua zi a testelor de Formula 1 la Barcelona, eliminând cel mai rapid timp al lui Daniel Ricciardo de dimineață și stabilind un tur principal de 1m19.689s.

  Timpul de vârf al sesiunii de dimineață a lui Ricciardo, care a fost afișat în ultimele 15 minute ale sesiunii, după ce un steag roșu instigat de Sergio Perez – prima oprire a testului – a fost eliminat, postând un 1m20.355s. Timpul australianului a rămas puternic în prima jumătate a alergării după-amiezii, rămânând în frunte în timpul celei de-a doua opriri a zilei, când Nikita Mazepin s-a oprit la virajul 9.

  Pilotul Haas suferise o problemă la pompa de combustibil chiar înainte de jumătatea cursei după-amiezii, scoțând steagul roșu când a rămas blocat la Campsa. Dar cu o oră și 15 minute până la final, Leclerc a lansat primul asalt real asupra timpului lui Ricciardo, reușind un timp de 1m19.804s pe anvelopa C3 înainte de a se retrage la boxe. Cu o jumătate de oră rămasă de sesiune, aproape că s-a confruntat cu un răspuns de la Pierre Gasly, încălțat cu C4, dar pilotul AlphaTauri a pierdut timp în sectorul final în urma Red Bull-ului lui Sergio Perez și a fost la puțin sub o zecime de timpul lui Leclerc.

  Apoi, Leclerc s-a îmbunătățit și mai mult, luând o zecime din cel mai bun timp al său pentru a cimenta primul loc, înregistrând 79 de tururi în sesiunea de după-amiază după ce a preluat locul lui Sainz.

  Williams

  Gasly a terminat pe locul al doilea cu turul său de 1m19.918s în spatele lui Leclerc, francezul făcând cele mai multe tururi în cursul zilei cu 147 de tururi ale Circuitului Barcelona-Catalunya. Daniel Ricciardo a fost al treilea după ce și-a îmbunătățit timpul de dimineață cu puțin sub o zecime, folosind anvelopele C4 în acest proces și a înregistrat 126 de tururi pe parcursul întregii zile. George Russell a preluat locul lui Lewis Hamilton după-amiaza la Mercedes și a terminat al patrulea cel mai rapid, cu doar 0,01 secunde mai rapid decât cel mai bun tur al lui Sainz din sesiunea de dimineață.

  Sebastian Vettel și-a asumat sarcinile Aston Martin după-amiaza, învingându-l pe Perez, care avea sarcina de a recupera kilometrajul după ce oprirea sa de dimineață a forțat Red Bull să facă reparații la RB18. Mazepin a reușit să se întoarcă pe circuit la o oră după problema pompei de combustibil pentru a-și continua alergarea, reducându-și timpul la 1m21.512s mai târziu în sesiune pentru a-l aduce pe Alex Albon pe locul opt la general. Începătorul Guanyu Zhou și-a făcut prima apariție cu Alfa Romeo, stabilind 1m21.885s pe anvelopele C3 pentru a completa top 10.

  Pilotul chinez a parcurs 71 de tururi pentru echipa elvețiană, compensând o dimineață tulbure după ce Valtteri Bottas a reușit doar 21. Nicholas Latifi i-a învins pe Lance Stroll și Mick Schumacher pe locul 11, în timp ce Esteban Ocon, pe locul 14, a fost primul pilot care a făcut 100 de tururi, continuând kilometrajul puternic al Alpine cu noul său motor Renault. Bottas și Hamilton, foști coechipieri Mercedes, au finalizat comanda, Hamilton cu cel mai lent timp după ce au făcut împreună doar 40 de tururi.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss