Latest Posts

Barbu și Lupu se impun în Transcarpatic Rally Raid.

Vizualizări: 18825

Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu a câștigat a treia etapă din Campionatul Național de Rally Raid, Transcarpatic, care s-a desfășurat pe un traseu lung de 394 de kilometri.

În mod normal, lungimea trebuia să fie de aproximativ 1500 de kilometri, însă din cauza restricțiilor existente la nivel național, acesta a fost redus pentru a reduce orice risc. În total, la a 13-a ediție a Transcarpatic Rally Raid au luat startul 24 de echipaje, dintre care 15 la auto și 9 la moto.

Barbu și Lupu, care au făcut echipă și în iarnă la Africa Eco Race, s-au aflat la bordul unui Polaris 100 RZR, câștigând astfel etapa și la Clasa SSV.

Pe locul 2 la general s-a aflat echipajul format din cuplul Paul și Camelia Zaig, pe Yamaha YXZ 100R, tot de la SSV.

Barbu și Lupu se impun în Transcarpatic Rally Raid.

Poziția a treia din clasament a fost ocupată de Gheorghe Udrescu și Șerban Mihai (Suzuki Grand Vitara). Aceștia au câștigat Clasa Auto, acolo unde pe 2 s-a aflat echipajul Ștefan Valsanoiu/Claudiu Mirea (Hyundai SantaFe), iar pe 3 a fost Leonte Mihai/Costi Zaharia (Bowler Wildcat).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La Promo, victoria a revenit echipajului Adrian Dancu/Toader Ion, pe o Dacia Duster.

Următoarea etapă ar urma să aibă loc în perioada 10-11 octombrie, tot în zona Brașovului, BAJA Transilvania.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss