More

  Latest Posts

  Barbu și Lupu rămân în cărțile pentru podium la Africa Eco Race

  Singurul echipaj tricolor aflat de la Africa Eco Race, format din Claudiu Barbu și Marius Lupu, se află pe locul 19 în clasamentul open auto după primele cinci probe speciale ale competiției care se desfășoară pe o lungime totală de 6.500 de kilometri și are punctul final la Dakar.

  La bordul unui Polaris, echipajul românesc a avut probleme tehnice în ultimele zile, însă au continuat să lupte cu dunele deșertului african. Sâmbătă, Barbu și Lupu au încheiat pe 30 la open auto și pe 7 la general SSV.

  Cei doi au coborât până pe locul 19 la open auto după cinci probe și sunt pe 6 la general SSV, având însă în continuare speranțe la un loc pe podium. Până acum, românii au reușit să parcurgă cei 1710 kilometri de probe speciale în 26 de ore, 49 de minute și 35 de secunde.

  În ciuda problemelor tehnice, echipajul tricolor a încheiat cu bine primele cinci probe speciale și încă mai poate spera la podiumul de la SSV.

  Pentru Claudiu Barbu și Marius Lupu urmează o zi de pauză în Dakhla, Maroc, iar luni, Africa Eco Race va continua cu a șasea probă specială, prima în Mauritania, a cărei lungime va fi de 176,57 de kilometri. În total, ediția din acest an a competiției, care se desfășoară între Monte Carlo și Dakar, va avea un total de 12 probe speciale.

  Pentru Barbu, dublu campion național la open în Campionatul Național de Rally Raid, este a treia participare la Africa Eco Race, în vreme ce copilotul Marius Lupu, multiplu campion la off road, se află la debut.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Rally Cool Photography by Alessio Corradini


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss