Latest Posts

„Banii și talentul” sunt preferințele celor de la Haas-Steiner

Vizualizări: 13162

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner spune că au în vedere o listă destul de scurtă de piloți, care să îi înlocuiască pe Romain Grosjean și pe Kevin Magnussen, din 2021. Sponsorizarea va fi un factor decizional important, dar nu se grăbesc să facă o alegere, deocamdată.

În conferința de presă de la Autodromo do Algarve, de astăzi, Steiner a spus că decizia de a continua fară actualii piloți, i-a fost comunicată telefonic, cu o săptămână în urmă: „Am decis că vrem o schimbare, mai ales pentru că acest an a fost atât de diferit pentru toți.”

„Trebuie să vedem cum ne organizăm bugetul în viitor, unde putem investi și ce putem face. Deci cam asta ne-a condus către decizie. Ca să fiu și mai clar, știm că vrem o schimbare și trebuie să ne pregătim pentru noul set de reguli, care va fi valabil din 2022.”

Steiner, care afirma acum câteva săptămâni că se gândesc la aproximativ 10 piloți, spune că acum numărul s-a redus considerabil. Haas are privilegiul de a-și alege piloții, fără intervenția altor echipe, deoarece sunt mai mulți candidați, decât locuri disponibile, pentru 2021.

„Sunt destul de multe oportunități de privit, și ele nu pleacă nicăieri, deoarece piața este destul de restrânsă pentru anul viitor. De aceea nu ne grăbim cu decizia. Ca să evaluăm totul și să facem o alegere bună, trebuie să ne gândim îndelung. Deci cât durează, durează.”

Pilotul F2, Nikita Mazepin, ar putea aduce o sponsorizare considerabilă, fiind susținut de tatăl său, miliardarul Dmitry Mazepin, iar Sergio Perez, are numeroși sponsori mexicani, deci cei doi se află pe lista scurtă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne uităm după bani și talent. Talentul este mereu căutat, nu doar banii. Talentul este poate mai important. Dar unii pot aduce și sponsorizări considerabile, deci luăm și asta în calcul.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss