More

  Latest Posts

  „Banii și talentul” sunt preferințele celor de la Haas-Steiner

  Directorul echipei Haas, Guenther Steiner spune că au în vedere o listă destul de scurtă de piloți, care să îi înlocuiască pe Romain Grosjean și pe Kevin Magnussen, din 2021. Sponsorizarea va fi un factor decizional important, dar nu se grăbesc să facă o alegere, deocamdată.

  În conferința de presă de la Autodromo do Algarve, de astăzi, Steiner a spus că decizia de a continua fară actualii piloți, i-a fost comunicată telefonic, cu o săptămână în urmă: „Am decis că vrem o schimbare, mai ales pentru că acest an a fost atât de diferit pentru toți.”

  „Trebuie să vedem cum ne organizăm bugetul în viitor, unde putem investi și ce putem face. Deci cam asta ne-a condus către decizie. Ca să fiu și mai clar, știm că vrem o schimbare și trebuie să ne pregătim pentru noul set de reguli, care va fi valabil din 2022.”

  Steiner, care afirma acum câteva săptămâni că se gândesc la aproximativ 10 piloți, spune că acum numărul s-a redus considerabil. Haas are privilegiul de a-și alege piloții, fără intervenția altor echipe, deoarece sunt mai mulți candidați, decât locuri disponibile, pentru 2021.

  „Sunt destul de multe oportunități de privit, și ele nu pleacă nicăieri, deoarece piața este destul de restrânsă pentru anul viitor. De aceea nu ne grăbim cu decizia. Ca să evaluăm totul și să facem o alegere bună, trebuie să ne gândim îndelung. Deci cât durează, durează.”

  Pilotul F2, Nikita Mazepin, ar putea aduce o sponsorizare considerabilă, fiind susținut de tatăl său, miliardarul Dmitry Mazepin, iar Sergio Perez, are numeroși sponsori mexicani, deci cei doi se află pe lista scurtă.

  „Ne uităm după bani și talent. Talentul este mereu căutat, nu doar banii. Talentul este poate mai important. Dar unii pot aduce și sponsorizări considerabile, deci luăm și asta în calcul.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss