More

  Latest Posts

  Bagnaia plănuiește să folosească „secretul” lui Rossi în MotoGP în 2022

  Francesco Bagnaia de la Ducati spune că va încerca să „se bucure” mai mult de weekendurile de curse din 2022, menționând că „a fost un secret” pe care mentorul și legenda MotoGP Valentino Rossi l-a folosit în timpul carierei sale.

  Bagnaia a câștigat patru curse în 2021 și a terminat pe locul secund în clasament în spatele lui Fabio Quartararo, ratând campionatul cu 26 de puncte, într-o campanie de succes pentru pilotul de uzină Ducati.

  Italianul a obținut prima victorie din cariera sa în MotoGP la Marele Premiu al Aragonului în septembrie anul trecut, când s-a luptat din greu cu multiplul campion mondial Marc Marquez.

  Vorbind în podcastul Tank Slappers, Bagnaia spune că acesta a fost punctul culminant al sezonului său 2021 – dezvăluind totodată că tocmai din acest moment a început să se bucure cu adevărat de fiecare aspect al unui weekend de curse.

  „Pentru mine victoria din Aragon a fost cea mai incredibilă”, a spus Bagnaia. „Prima victorie, o luptă incredibilă cu Marc. M-am bucurat foarte mult tot weekendul.

  „Din acel moment am început să mă bucur foarte mult de fiecare sesiune și fiecare weekend. Aşa am făcut în ultima parte a sezonului.

  „Deci, cred că trebuie să lucrez la asta ca să fiu mereu concentrat și să mă bucur de fiecare dată. Și cred că ăsta a fost secretul lui Vale.

  “Așadar, cu siguranță Aragon a început ceva în mintea mea și, de asemenea, ceva în cariera mea. Cred că trebuie să lucrez la asta și să fiu mereu așa.”

  Bagnaia

  Rossi își va păstra prezența în padoc în 2022 prin echipa sa VR46 și pilotii săi VR46 Academy – printre care şi Bagnaia.

  Bagnaia se așteaptă ca Rossi „va fi foarte aproape de mine” în acest caz – dar nu a cerut niciun ajutor suplimentar de la Rossi, care urmează să înceapă o carieră în cursele GT.

  „Cred că în această situație va fi foarte aproape de mine, sau aproape de pilotul care va avea nevoie de ajutorul lui Vale”, a spus Bagnaia, întrebat dacă i-ar cere ajutorul lui Rossi dacă ar fi în măsură să câștige campionatul.

  “Așadar, el este mentorul nostru și ne va ajuta cu siguranță. Nu îi va fi ușor pentru că va fi în altă parte, dar va fi alături de noi de fiecare dată.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss