More

  Latest Posts

  Bagnaia – Motocicleta Ducati din 2022 „deja gata de curse” după primul test

  Francesco Bagnaia spune că motocicleta Ducati din 2022 „era deja gata de cursă” după primul său test pe cel mai recent prototip în noiembrie la Jerez.

  Vicecampionatul MotoGP din 2021 a câștigat patru curse sezonul trecut și a ratat titlul doar cu 26 de puncte după o a doua parte incredibil de puternică.

  Ducati a câștigat mai multe curse decât orice alt producător în 2021, Bagnaia (4), Jack Miller (2) și începătorul Pramac Jorge Martin (1) – asigurându-i mărcii italiene coroana constructorilor pentru al doilea an consecutiv.

  Bagnaia a spus la sfârșitul anului 2021 că Ducati era o motocicletă „perfectă”, dar producătorul a îmbunătățit acest lucru cu prototipul său din 2022 la testul post-sezon de la Jerez, pe care Bagnaia l-a depășit definitiv.

  Italianul spune că Ducati a luat în considerare feedbackul pe care toți piloții l-au dat pentru motocicleta din 2022 și crede că a fost gata să concureze la Jerez.

  „Cred că Ducati a auzit multe de la piloți, de la mine, de la Jack, de la [Johann] Zarco, de la Martin, pentru că am cerut o motocicletă mai ușoară pentru că toată lumea spune că Ducati este cea mai ușoară motocicletă, cea mai rapidă motocicletă, cea mai bună motocicletă de pilotat”, a declarat Bagnaia.

  „Dar este ceva pe care nu pot să-l înțeleg pentru că nu spun că o altă motocicletă este cea mai bună pentru că nu am încercat-o.

  „Deci, este foarte dificil să spui ceva despre celelalte motociclete fără să încerci.

  „Dar eu am cerut să am o motocicletă ușoară de mers pe o pistă rapidă cu viraje rapide, pentru că motocicleta noastră nu este atât de ușoară în această situație.

  „Dar cu noua carenă am început să mă simt puțin mai bine, dar am și câteva puncte slabe. Deci, sunt sigur că inginerii lucrează mult la acest lucru.

  Bagnaia

  „Dar la testul de la Jerez, timpul petrecut cu noua motocicletă a fost incredibil pentru că am făcut-o cu rezervorul plin și, de asemenea, cu anvelope medii.

  „Așadar, a fost incredibil și de fiecare dată când începi cu o nouă motocicletă trebuie să te adaptezi la ea.

  „Am început bine, am muncit mult în toate cele două zile și în a doua zi a fost deja ok, era deja gata de cursă. Dacă am fi avut o cursă a doua zi, începeam cu motocicleta aceea.

  „Așadar, inginerii Ducati au făcut o treabă incredibilă cu motocicleta de anul viitor și sunt sigur că pentru testele din Malaezia vom găsi cu siguranță câteva surprize noi.”

  Testele de pre-sezon pentru sezonul din 2022 urmează să înceapă în Malaezia pe 5 februarie.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss