More

  Latest Posts

  Bagnaia îl învinge pe Miller pentru a înregistra un nou record la Portimao

  Italianul Bagnaia va ocupa al cincilea pole position la rând cu un nou record pe tur. Campionul Quartararo se mulțumește cu P7.

  Pentru a cincea oară consecutiv, Francesco Bagnaia de la Ducati Lenovo Team este în pole position după ce l-a învins pe coechipierul Jack Miller în Q2 la Grande Prémio Brembo do Algarve.

  Un nou record la Portimao a fost stabilit de Bagnaia, 1:38.725 a fost cu 0.104s mai rapid decât australianul, deoarece campioanul mondial 2020 Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) revendică primul rând pentru prima oară din Styria 2020.

  Bagnaia

  Un Q1 palpitant a avut loc cu eroul de acasă Miguel Oliveira (Red Bull KTM Factory Racing) care speră să ofere publicului portughez ceva de încurajat, dar nu a fost aşa pentru câștigătorul cursei de la Portimao din 2020.

  Johann Zarco (Pramac Racing) a lăsat-o pe mai târziu pentru a-i smulge locul 1 lui Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing), duoul Ducati și KTM s-au îndreptat spre lupta pentru pole-position.

  Jorge Martin (Pramac Racing), în urma lui Bagnaia, a înregistrat primul cel mai rapid tur al Q2 cu un 1:39.264, dar timpul spaniolului a fost învins atât de Mir, cât și de Miller – 1:38.836 al australianului, un nou record al turului. O prăbușire a lui Luca Marini (SKY VR46 Avintia) în sectorul final a scos steagurile galbene, ceea ce înseamnă că timpul pe tur pentru P3 al lui Quartararo a fost anulat.

  Bagnaia

  Așadar, în timp ce pilotii au mers la boxe pentru cauciuc proaspăt, Miller s-a așezat în pole position provizoriu în faţa lui Mir și Martin, Pecco a fost P4. Ce a fost rezervat în ultimele patru minute ale penultimului trimestru al anului 2021? Ei bine, Bagnaia a fost primul pilot care a făcut un tur lansat, deoarece pilotii au reapărut din pitlane, iar italianul a ajuns pe locul 1 cu un nou record de tur.

  Pecco și-a extins avantajul la 0,111s în următorul său tur, Miller a reușit să reducă diferența doar la 0,104s. Ce ar putea face Quartararo? Un Sector 2 roșu a fost stabilit de francez, dar nu a ieșit nimic din turul Campionului, Quartararo a fost forțat să se mulțumească cu locul 7, în timp ce Pecco a obținut al cincilea pole position consecutiv.

  Bagnaia

  Este primul italian care a reușit acest lucru de la Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) în 2003/2004 și primul pilot Ducati de la Casey Stoner. Miller a transformat-o duminică într-un Ducati 1-2, deoarece ambele motociclete roșii arată puternice pentru un rezultat fantastic duminică, cu Mir bine în căutarea primei sale victorii din sezon.

  Concurentul pentru Rookie of the Year, Martin, se întoarce pe circuitul unde a suferit accidentul îngrozitor la începutul sezonului, făcându-i poziţia P4 cu atât mai demnă de remarcat. Coechipierul Zarco vine în Q1 pentru a lua un start pe al doilea rând în P5, Pol Espargaro (Repsol Honda Team) a câștigat P6 – 0.333s mai lent faţă de pole.

  Bagnaia

  Alex Marquez (LCR Honda Castrol) a obținut cel mai bun rezultat al său în Q2 în locul 8, dublul campion mondial s-a bucurat până acum de un weekend bun pe rollercoaster, Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP) se aliniază alături de Quartararo și Marquez pe locul 9.

  Lecuona este un alt pilot care a impresionat în acest weekend, iar eforturile spaniolului în Q1 și Q2 îl văd pe pilotul din WorldSBK să înceapă P10, starul Tech3 este înaintea lui Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) și Marini.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss