Latest Posts

Bagnaia îl învinge pe Marc Marquez în lupta pentru calificări la Mugello

Vizualizări: 14724

Francesco Bagnaia și Marc Marquez au transformat calificările MotoGP de la Mugello într-o luptă personală Eroul local își păstrează avantajul.

Francesco Bagnaia își asigură pole position în calificările MotoGP de la Mugello. Dar starul Ducati trebuie să muncească din greu pentru asta și să își păstreze capul rece în jocurile tactice ale lui Marc Marquez. Marc Marquez ocupă locul doi în fața fratelui Alex Marquez. Fabio Quartararo abandonează încă din Q1.

Bagnaia

Iată cum a decurs Q1 la Mugello: Alex Marquez a preluat clar conducerea în prima manșă. El este cu aproape jumătate de secundă mai rapid decât primul său rival, Franco Morbidelli. Jack Miller, Fabio Quartararo și Maverick Vinales au fost în spatele său. După oprirea la boxe, Raul Fernandez zboară puternic în virajul 13 și provoacă steaguri galbene, ceea ce împiedică unele îmbunătățiri. În ultimele două minute, însă, pista este din nou eliberată.

Alex Marquez își îmbunătățește din nou cel mai bun timp și intră astfel în Q2 cu un avans categoric. Împreună cu el urcă Miller, care își asigură locul doi. Maverick Vinales trebuie să se mulțumească cu locul al treilea și, astfel, cu locul 13 pe grilă. Alături de el, pe rândul cinci, se află Franco Morbidelli și Fabio Quartararo. Pozițiile de start de la 16 la 18 le revin lui Takaaki Nakagami, Michele Pirro și Miguel Oliveira. În spatele lor se află Fabio Di Giannantonio, Raul Fernandez și Augusto Fernandez. Lorenzo Savadori și Jonas Folger alcătuiesc rândul din spate.

Bagnaia

Acesta a fost Q2 pentru GP-ul Italiei: Enea Bastianini a căzut încă din primul tur rapid și a trebuit să treacă la motocicleta de rezervă. Între timp, Jorge Martin conduce clasamentul timpilor în fața lui Marco Bezzecchi, Marc Marquez, Jack Miller și Brad Binder. Francesco Bagnaia a fost doar al unsprezecelea după o greșeală.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În confruntarea finală, Francesco Bagnaia și Marc Marquez se ciocnesc din prima. Starul de la Ducati, care avea un tur rapid, se simte blocat de spaniol la ieșirea de la boxe în virajul 1. Francesco Bagnaia lansează apoi un nou atac, Marc Marquez se agață de roata sa din spate. Bagnaia preia conducerea, Marquez trece pe locul doi. Alex Marquez reușește să ajungă pe P3 în ultima sa încercare.

Bagnaia

Jack Miller, Jorge Martin și Marco Bezzecchi se califică pentru rândul doi. De pe locul șapte până la nouă pe grilă merg Aleix Espargaro, Johann Zarco și Alex Rins. Rândul patru este alcătuit din cei căzuți Brad Binder, Luca Marini și Enea Bastianini.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:Francesco Bagnaia și Marc Marquez au transformat calificările MotoGP de la Mugello într-o luptă personală Eroul local își păstrează avantajul.

MotoGP, Marquez
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Getty Images
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss