More

  Latest Posts

  Bagnaia crede că MotoGP se schimbă în bine

  Vicecampionul MotoGP din 2021, Francesco Bagnaia, crede că acum suntem pe „o pagină grozavă a sportului nostru” pentru că „respectul” dintre piloți s-a schimbat.

  Pilotul Ducati Bagnaia a câștigat patru curse în 2021 în drum spre locul doi în clasament, s-a dovedit a fi principalul rival al campionului mondial Fabio Quartararo în lupta pentru titlu.

  Deși lupta de campionat dintre cei doi nu a ajuns niciodată într-o etapă aprinsă, când Quartararo și-a asigurat coroana cu două curse rămase, ambii piloţi au emanat respect unul pentru celălalt în orice moment.

  După ce s-a prăbușit din Marele Premiu Emilia Romagna și i-a înmânat titlul lui Quartararo, Bagnaia a fost primul care l-a salutat pe pilotul Yamaha în pitlane pentru a-l felicita – și a susținut că francezul a meritat întotdeauna campionatul mai mult decât el.

  În general, noua generație de piloți a provocat foarte puține controverse – departe de rivalitățile anterioare din MotoGP dintre Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Casey Stoner, Sete Gibernau și Max Biaggi.

  Întrebat dacă se aștepta ca rivalitatea lui cu Quartararo să fie la fel de pozitivă, Bagnaia a spus: „Cred că sportul nostru se schimbă, cu ani în urmă nu era așa.

  „Și cred că este o pagină grozavă a sportului nostru, pentru că respectul este întotdeauna în prim plan.

  „Și mai mult ca niciodată, cred, și simt că respectul este principalul lucru”.

  Bagnaia

  Respectul pe care Bagnaia l-a primit de la colegii săi s-a extins și în cadrul garajului Ducati sub forma coechipierului Jack Miller.

  Comentând atmosfera din garajul Ducati, Bagnaia a adăugat: „Cred că am creat un mediu de lucru grozav, pentru că aerul este foarte calm.

  „Cooperăm foarte mult. Și cu siguranță este ceva care ne ajută foarte mult munca, pentru că uneori el a încercat o altă anvelopă, eu încerc ceva diferit și după sesiune vorbim mereu.

  „Mă gândeam că Jack este un coechipier grozav, pentru că acesta era deja al treilea an împreună și ne cunoaștem din 2011 și avem o relație bună.

  „Suntem doi piloţi inteligenți și cred că este cel mai bun mod posibil de a face o treabă mai bună.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss