More

  Latest Posts

  Avancronica: Patricia se îndreaptă spre Transilvania Motor Ring

  Vizualizări: 14402

  Avancronica: La finalul acestei săptămâni, mai exact pe 22 și 23 iulie va avea loc etapa a 4-a din Campionatul Național de Anduranță, care se va desfășura la fel ca precedenta, pe circuitul Transilvania Motor Ring.

  La finalul etapei anterioare am reușit clasarea pe podium, atât la clasa A1, locul 3, cât și la clasa destinată prezențelor feminine, locul 1. Datorită punctajelor obținute mă situez momentan pe poziția secundă a clasamentului general al clasei A1 și în fruntea clasamentului Feminin.

  Avancronica

  Evident, aceasta etapă are ca scop îmbunătățirea timpului, dar și acumularea punctelor pentru poziția de pe podiumul anual. Ca de fiecare dată, ambele curse de o oră pot fi urmărite live pe Prima Sport și ulterior, în reluare, pe canalele de Youtube a Federației Române de Automobilism Sportiv și a campionatului: Romanian Endurance Series.  Ca întotdeauna, urmăriți echipajul #46!

  Lista de înscriere este încă deschisă, dar până acum sunt deja 11 echipaje la categoria A1.

  Avancronica

  Mulțumesc echipei, deoarece contribuția și ajutorul fiecărui membru a contribuit semnificativ la obținerea acestor rezultate. De asemenea, mulțumesc partenerilor care susțin parcursul meu sportiv și care fac posibilă participarea mea la fiecare etapă: Fabi Total GrupPilot Pen RomaniaDacrisFirma BollhoffFamilia ToneliTerra Plast TradeValtec Premium LubricantsRepsol RomaniaAvi CompactAlgernonOmniasig Vienna Insurance Group, ALP Service (Vopsitorie și Tinichigerie), Consterra Optim, și Femei în Motorsport.

  Avancronica

  De asemenea, un mare mulțumesc merge și către întreaga echipă GP24, pentru publicarea acestor materiale.

  Nu uitați: pe 22 și 23 iulie ne revedem la Transilvania Motor Ring pentru a patra etapă, iar duminică cele doua curse vor fi transmise live pe canalul pe Youtube al Romanian Endurance Series (LINK AICI)

  Avancronica

  Ne vedem la start!

  Avancronica

  Sursa: GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet
  Photocredit: Sorin Mirea
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet

  Latest Posts

  Don't Miss