GP24 Media

LATEST POSTS

Audiențele mondiale pentru Formula 1 cresc vertiginos.

Formula 1
Vizualizări: 18662

Sezonul trecut de Formula 1 a avut un deznodământ nebunesc. După o lungă luptă pentru titlu, Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost nevoiți să își decidă duelul în timpul finalei sezonului de la Abu Dhabi. Povestea este acum cunoscută, Verstappen și-a depășit rivalul chiar în ultimul tur. Drept urmare, olandezul a ieșit victorios.

Multe milioane de oameni au urmărit deznodământul “sângeros” din confortul canapelei lor. Cifrele de vizionare din Olanda au fost bizar de mari, iar cursa a bătut toate recordurile. Dar acum se pare că nu doar olandezii au urmărit în masă finalul sezonului, ci și milioane de oameni din întreaga lume.

Megalomaniac
Potrivit publicației Auto, Motor und Sport, de obicei bine informată, cifrele de vizionare au crescut vertiginos. În comparație cu Marele Premiu din 2020 de la Abu Dhabi, ratingurile din acest an au crescut cu 97%. Bineînțeles, acest lucru s-a datorat duelului interesant pentru titlu, care a atras multă atenție la nivel mondial și, prin urmare, a fost răsplătit cu cifre de audiență megalomanice.

Formula 1

Netflix
Dar au mai fost și alte vești bune pentru acest sport. De asemenea, a crescut și numărul de persoane care urmăresc cursele din acest sezon. Potrivit publicație germana Auto, Motor und Sport, cu 13% mai multe persoane au urmărit sezonul în comparație cu anul trecut. Serialul Netflix “Drive to Survive” ar putea, de asemenea, să fi contribuit la creșterea popularității.

Liberty Media
Cifrele sunt o veste bună pentru Liberty Media, proprietarul Formulei 1. Americanii pot fi mulțumiți de această tendință ascendentă. Aceștia pot fi mulțumiți și de cifrele digitale. Numărul telespectatorilor care au urmărit emisiunile pe internet a crescut, de asemenea, foarte mult.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Auto, Motor und Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES