More

  Latest Posts

  Audiențele mondiale pentru Formula 1 cresc vertiginos.

  Sezonul trecut de Formula 1 a avut un deznodământ nebunesc. După o lungă luptă pentru titlu, Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost nevoiți să își decidă duelul în timpul finalei sezonului de la Abu Dhabi. Povestea este acum cunoscută, Verstappen și-a depășit rivalul chiar în ultimul tur. Drept urmare, olandezul a ieșit victorios.

  Multe milioane de oameni au urmărit deznodământul “sângeros” din confortul canapelei lor. Cifrele de vizionare din Olanda au fost bizar de mari, iar cursa a bătut toate recordurile. Dar acum se pare că nu doar olandezii au urmărit în masă finalul sezonului, ci și milioane de oameni din întreaga lume.

  Megalomaniac
  Potrivit publicației Auto, Motor und Sport, de obicei bine informată, cifrele de vizionare au crescut vertiginos. În comparație cu Marele Premiu din 2020 de la Abu Dhabi, ratingurile din acest an au crescut cu 97%. Bineînțeles, acest lucru s-a datorat duelului interesant pentru titlu, care a atras multă atenție la nivel mondial și, prin urmare, a fost răsplătit cu cifre de audiență megalomanice.

  Formula 1

  Netflix
  Dar au mai fost și alte vești bune pentru acest sport. De asemenea, a crescut și numărul de persoane care urmăresc cursele din acest sezon. Potrivit publicație germana Auto, Motor und Sport, cu 13% mai multe persoane au urmărit sezonul în comparație cu anul trecut. Serialul Netflix “Drive to Survive” ar putea, de asemenea, să fi contribuit la creșterea popularității.

  Liberty Media
  Cifrele sunt o veste bună pentru Liberty Media, proprietarul Formulei 1. Americanii pot fi mulțumiți de această tendință ascendentă. Aceștia pot fi mulțumiți și de cifrele digitale. Numărul telespectatorilor care au urmărit emisiunile pe internet a crescut, de asemenea, foarte mult.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto, Motor und Sport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss