Latest Posts

Audi oferă o actualizare a planurilor Formula 1 înainte de intrarea în 2026

Vizualizări: 22978

Audi a oferit o actualizare a planurilor sale de extindere în Formula 1 înaintea intrării sale ca producător în 2026, în parteneriat cu Sauber, după ce a început lucrările de creștere a facilităților sale.

Audi a anunțat la sfârșitul lunii august că va intra pentru prima dată în Formula 1 începând cu 2026 ca furnizor de unități de propulsie, înainte ca în octombrie să fie confirmată o asociere cu Sauber F1 Team. În cadrul acestui acord, Sauber F1 Team va fi partenerul strategic al echipei Audi, dezvoltând șasiul la baza sa din Hinwil, în Elveția, în timp ce de unitatea de propulsie se va ocupa Audi la Neuburg, în Germania.

Audi

Audi a oferit mai multe detalii despre extinderea facilității sale din Neuburg pentru a găzdui proiectul F1, după ce a început construcția unei noi clădiri de 3.000 de metri pătrați care va găzdui bancurile de testare pentru dezvoltarea unității de propulsie. Clădirea, cunoscută sub numele de F7.2, face parte dintr-o extindere a Centrului de Competență Motorsport, care a fost deschis în 2014 și care a găzduit operațiunile de curse ale uzinei Audi pentru Campionatul Mondial de Anduranță, Formula E și Raliul Dakar.

Extinderea ar trebui să fie finalizată în primul trimestru al anului 2024, dar primele activități ar trebui să se desfășoare în afara acestuia începând cu luna martie a anului viitor. „Cu Competence Centre Motorsport, avem o bază ideală pentru proiectul nostru de Formula 1″, a declarat Oliver Hoffmann, membru al consiliului de administrație al Audi pentru dezvoltare tehnică.

Audi

„Audi Neuburg a fost conceput de la început pentru a putea aborda cele mai exigente proiecte de motorsport. Această previziune dă roade. Cu facilitățile existente, am putut începe imediat cu proiectul de Formula 1. Extinderea va crea infrastructura necesară pentru dezvoltarea unității noastre de propulsie F1 pe termen lung”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Prin extinderea clădirii și instalarea unor bancuri de testare de ultimă generație, oferim echipei noastre de dezvoltare cele mai bune condiții posibile pentru a avea succes în clasa superioară a sporturilor cu motor”. De când și-a anunțat planurile pentru Formula 1, Audi a demarat o campanie de recrutare și a adus deja la bord aproximativ 220 de angajați. Constructorul german a declarat că obiectivul său este de a depăși pragul de 300 de angajați până la jumătatea anului 2023.

Audi

„Dezvoltarea unei unități de propulsie pentru cea mai solicitantă serie de curse din lume în Germania reprezintă o mare provocare”, a declarat Adam Baker, care supervizează planurile Audi pentru F1. „Avem deja o echipă grozavă la unitatea noastră din Neuburg an der Donau, care crește în permanență”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss