GP24 Media

LATEST POSTS

Au trecut 7 ani, iar Michael Schumacher luptă în continuare

Vizualizări: 12484

În această zi, în urmă cu șapte ani, legenda F1 (campion mondial de 7 ori), Michael Schumacher, se afla într-o excursie la schi, împreună cu familia sa, în Alpii Francezi. El și fiul său Mick, care pe atunci avea doar 14 ani, coborau pe „Combe de Saulire”, în Meribel, când Michael a avut teribilul accident – s-a lovit cu capul de o stâncă.

Deși purta o cască, impactul a fost foarte puternic, așadar pilotul a fost transportat la spitalul Grenoble. A suferit două intervenții chirurgicale de urgență, pentru a putea fi stabilizat, iar apoi a fost pus în comă indusă.

De atunci, familia Schumacher a cerut să le fie respectată intimitatea, ascunzând orice informație despre starea pilotului. Președintele FIA, Jean Todt, este singurul „străin” care are voie să îl viziteze în mod constant pe Michael, în Elveția, sau în Spania. Dar francezul a respectat mereu dorința de intimitate a familiei.

Au trecut 7 ani, iar Michael Schumacher luptă în continuare

Absența lui Michael Schumacher a lăsat un gol imens în lumea motorsportului. Fanilor le este extrem de dor de el, mai ales acum, când fiul său urmează să debuteze în Formula 1, împreună cu Haas – o echipă motorizată de Ferrari.

Au trecut 7 ani, iar Michael Schumacher luptă în continuare

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Ca de fiecare dată, în această zi, gândurile noastre se îndreaptă către Corinna, Mick și Gina-Marie și desigur către Michael, pe care sperăm să îl revedem într-o zi pe circuit, chiar și dacă este acolo doar pentru a-și susține fiul și nu pentru a se urca într-un monopost.

Au trecut 7 ani, iar Michael Schumacher luptă în continuare

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES