More

  Latest Posts

  Au trecut 7 ani, iar Michael Schumacher luptă în continuare

  În această zi, în urmă cu șapte ani, legenda F1 (campion mondial de 7 ori), Michael Schumacher, se afla într-o excursie la schi, împreună cu familia sa, în Alpii Francezi. El și fiul său Mick, care pe atunci avea doar 14 ani, coborau pe „Combe de Saulire”, în Meribel, când Michael a avut teribilul accident – s-a lovit cu capul de o stâncă.

  Deși purta o cască, impactul a fost foarte puternic, așadar pilotul a fost transportat la spitalul Grenoble. A suferit două intervenții chirurgicale de urgență, pentru a putea fi stabilizat, iar apoi a fost pus în comă indusă.

  De atunci, familia Schumacher a cerut să le fie respectată intimitatea, ascunzând orice informație despre starea pilotului. Președintele FIA, Jean Todt, este singurul „străin” care are voie să îl viziteze în mod constant pe Michael, în Elveția, sau în Spania. Dar francezul a respectat mereu dorința de intimitate a familiei.

  Absența lui Michael Schumacher a lăsat un gol imens în lumea motorsportului. Fanilor le este extrem de dor de el, mai ales acum, când fiul său urmează să debuteze în Formula 1, împreună cu Haas – o echipă motorizată de Ferrari.

   

  Ca de fiecare dată, în această zi, gândurile noastre se îndreaptă către Corinna, Mick și Gina-Marie și desigur către Michael, pe care sperăm să îl revedem într-o zi pe circuit, chiar și dacă este acolo doar pentru a-și susține fiul și nu pentru a se urca într-un monopost.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss