More

  Latest Posts

  Au fost selectate 4 finaliste pentru programul „FIA Girls on Track”

  Cele 4 finaliste în competiția „FIA Girls on Track-Rising Stars” au fost alese, iar marea câștigătoare va avea șansa să primească un contract pentru un sezon întreg în Formula 4, în 2021, finanțat de Academia de Piloți Ferrari.

  Provocarea lansată în iunie, de către FIA și Ferrari Driver Academy are scopul de a promova cele mai bune junioare, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani. După ultima sesiune de antrenament de pe circuitul Paul Ricard, unde 8 competitoare au ieșit pe pistă cu monoposturi din F4 și au avut ca marjă, timpul pe tur realizat de fratele lui Charles Leclerc, Arthur, s-au ales 4 finaliste: Julia Ayoub, Antonella Bassani, Doriane Pin și Maya Weug.

  Cele 4, vor lua parte la încă un antrenament și program de evaluare, care va avea loc în Maranello, Italia, la sediul Academiei Ferrari, unde va fi selectată o câștigătoare, care este eligibilă pentru un contract în Formula 4, pentru 2021.

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss