Latest Posts

Au fost selectate 4 finaliste pentru programul „FIA Girls on Track”

Vizualizări: 13458

Cele 4 finaliste în competiția „FIA Girls on Track-Rising Stars” au fost alese, iar marea câștigătoare va avea șansa să primească un contract pentru un sezon întreg în Formula 4, în 2021, finanțat de Academia de Piloți Ferrari.

Provocarea lansată în iunie, de către FIA și Ferrari Driver Academy are scopul de a promova cele mai bune junioare, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani. După ultima sesiune de antrenament de pe circuitul Paul Ricard, unde 8 competitoare au ieșit pe pistă cu monoposturi din F4 și au avut ca marjă, timpul pe tur realizat de fratele lui Charles Leclerc, Arthur, s-au ales 4 finaliste: Julia Ayoub, Antonella Bassani, Doriane Pin și Maya Weug.

Cele 4, vor lua parte la încă un antrenament și program de evaluare, care va avea loc în Maranello, Italia, la sediul Academiei Ferrari, unde va fi selectată o câștigătoare, care este eligibilă pentru un contract în Formula 4, pentru 2021.

Sursa: formula1.com
Photocredit: formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

formula1.com

Latest Posts

Don't Miss