More

  Latest Posts

  Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain – dar acum își vor concentra atenția spre 2022

  Racing Point s-a bucurat de un sezon superb anul trecut, obținând o primă victorie întrucât a terminat pe locul patru în campionatul constructorilor cu mașina rapidă RP20. După ce s-au schimbat ca Aston Martin în timpul iernii, au găsit că este mai greu în 2021, dar au dezvăluit vineri că au dezvoltat semnificativ AMR21 în prima jumătate a sezonului, în încercarea de a-și reveni în vârful clasamentului.

  Echipa a început sezonul cu Lance Stroll marcând un punct în Bahrain și mai multe la Imola, dar a trebuit să aștepte încă două runde pentru o distanță cu puncte duble în Monaco. Cel mai recent, Sebastian Vettel a luat un al doilea podium pentru Aston Martin înainte de a fi descalificat din P2 pentru o încălcare a regulilor tehnice. Directorul de performanță, Tom McCullough, spune că îmbunătățirea ritmului lor se reduce la multă muncă grea – în special pe partea aeriană.

  “A fost și este un proces mai mult sau mai puțin nesfârșit de dezvoltare iterativă și, ca rezultat, nu există aproape nici o parte vizibilă externă a mașinii noastre care să nu fi fost îmbunătățită într-un fel între Bahrain și Silverstone”, a spus el. „Sau, altfel spus, dacă o parte a mașinii noastre este linsă de vânt, probabil că am actualizat-o la un moment dat în ultimele patru luni.

  „Funcționează. Știm că mașina noastră nu este încă cea mai rapidă, dar acum este mai aproape ca performanță față de mașinile rivalilor noștri principali decât era la începutul sezonului și acesta este rezultatul unui program gestionat cu atenție a îmbunătățirii aeriene care a implicat în mod necesar încercări și erori, dar a oferit și rezultate reale”, a adăugat el.

  Datorită unei curse fără puncte în Ungaria (Stroll se retrage în turul 1), Aston Martin se află pe locul șapte în campionat și, în timp ce există o mulțime de opţiuni pentru a reveni lângă rivalii lor în acest sezon, McCullough a spus că acum se va concentra pe update-urile lor în 2022 mașină cu care vor concura atunci când va răsări noua eră a F1.

  „A fost un corp de muncă foarte impresionant și îi salut pe colegii mei pentru asta”, a spus el despre munca echipei sale în actuala AMR21. “Cu toate acestea, la fel ca aproape toate echipele, după oprirea de vară vom transfera acest efort și resursă sarcinii de a face mașina noastră 2022 cât mai competitivă posibil”, a adăugat el.

  Privind înapoi la sezon, inginerul a adăugat că piloții echipei au făcut tot posibilul pentru a înscrie puncte în acest sezon, lăudând consistența lui Stroll și tenacitatea lui Vettel în obținerea acelui finish în P2 la GP-ul Azerbaijanului.

  „În calitate de echipă, funcționăm bine. Nu reușim totul în regulă, nici o echipă nu reuşeşte, dar am obținut rezultate de nouă puncte în cele 11 curse până la Silverstone, inclusiv evenimentul nostru de acasă, care este un efort foarte credibil.”, a spus McCullough.

  „De asemenea, este demn de remarcat faptul că Lance a fost responsabil pentru șase din cele nouă rezultate de punctaj: o performanță foarte consistentă pentru un pilot care are încă doar 22 de ani.

  „La fel, deși punctul culminant al primelor noastre 10 curse a fost, fără îndoială, excelentul P2 al lui Sebastian în Azerbaijan, merită să ne amintim acest lucru, dar pentru un accident ale cărui cauze erau total în afara controlului său, Lance se îndrepta, de asemenea, către un final extrem de puternic pe străzile din Baku în acea după-amiază.”

  După implicarea sa în prăbușirea primului tur de la Hungaroring, lui Stroll i s-a acordat o penalizare de cinci locuri pentru GP-ul belgian din august – în timp ce apelul echipei cu privire la descalificarea lui Vettel a fost retras.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss