Latest Posts

Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain – dar acum își vor concentra atenția spre 2022

Vizualizări: 12165

Racing Point s-a bucurat de un sezon superb anul trecut, obținând o primă victorie întrucât a terminat pe locul patru în campionatul constructorilor cu mașina rapidă RP20. După ce s-au schimbat ca Aston Martin în timpul iernii, au găsit că este mai greu în 2021, dar au dezvăluit vineri că au dezvoltat semnificativ AMR21 în prima jumătate a sezonului, în încercarea de a-și reveni în vârful clasamentului.

Echipa a început sezonul cu Lance Stroll marcând un punct în Bahrain și mai multe la Imola, dar a trebuit să aștepte încă două runde pentru o distanță cu puncte duble în Monaco. Cel mai recent, Sebastian Vettel a luat un al doilea podium pentru Aston Martin înainte de a fi descalificat din P2 pentru o încălcare a regulilor tehnice. Directorul de performanță, Tom McCullough, spune că îmbunătățirea ritmului lor se reduce la multă muncă grea – în special pe partea aeriană.

Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain - dar acum își vor concentra atenția spre 2022

“A fost și este un proces mai mult sau mai puțin nesfârșit de dezvoltare iterativă și, ca rezultat, nu există aproape nici o parte vizibilă externă a mașinii noastre care să nu fi fost îmbunătățită într-un fel între Bahrain și Silverstone”, a spus el. „Sau, altfel spus, dacă o parte a mașinii noastre este linsă de vânt, probabil că am actualizat-o la un moment dat în ultimele patru luni.

„Funcționează. Știm că mașina noastră nu este încă cea mai rapidă, dar acum este mai aproape ca performanță față de mașinile rivalilor noștri principali decât era la începutul sezonului și acesta este rezultatul unui program gestionat cu atenție a îmbunătățirii aeriene care a implicat în mod necesar încercări și erori, dar a oferit și rezultate reale”, a adăugat el.

Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain - dar acum își vor concentra atenția spre 2022

Datorită unei curse fără puncte în Ungaria (Stroll se retrage în turul 1), Aston Martin se află pe locul șapte în campionat și, în timp ce există o mulțime de opţiuni pentru a reveni lângă rivalii lor în acest sezon, McCullough a spus că acum se va concentra pe update-urile lor în 2022 mașină cu care vor concura atunci când va răsări noua eră a F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A fost un corp de muncă foarte impresionant și îi salut pe colegii mei pentru asta”, a spus el despre munca echipei sale în actuala AMR21. “Cu toate acestea, la fel ca aproape toate echipele, după oprirea de vară vom transfera acest efort și resursă sarcinii de a face mașina noastră 2022 cât mai competitivă posibil”, a adăugat el.

Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain - dar acum își vor concentra atenția spre 2022

Privind înapoi la sezon, inginerul a adăugat că piloții echipei au făcut tot posibilul pentru a înscrie puncte în acest sezon, lăudând consistența lui Stroll și tenacitatea lui Vettel în obținerea acelui finish în P2 la GP-ul Azerbaijanului.

„În calitate de echipă, funcționăm bine. Nu reușim totul în regulă, nici o echipă nu reuşeşte, dar am obținut rezultate de nouă puncte în cele 11 curse până la Silverstone, inclusiv evenimentul nostru de acasă, care este un efort foarte credibil.”, a spus McCullough.

„De asemenea, este demn de remarcat faptul că Lance a fost responsabil pentru șase din cele nouă rezultate de punctaj: o performanță foarte consistentă pentru un pilot care are încă doar 22 de ani.

Aston Martin spune că au îmbunătățit fiecare parte „vizibilă” a mașinii încă din Bahrain - dar acum își vor concentra atenția spre 2022

„La fel, deși punctul culminant al primelor noastre 10 curse a fost, fără îndoială, excelentul P2 al lui Sebastian în Azerbaijan, merită să ne amintim acest lucru, dar pentru un accident ale cărui cauze erau total în afara controlului său, Lance se îndrepta, de asemenea, către un final extrem de puternic pe străzile din Baku în acea după-amiază.”

După implicarea sa în prăbușirea primului tur de la Hungaroring, lui Stroll i s-a acordat o penalizare de cinci locuri pentru GP-ul belgian din august – în timp ce apelul echipei cu privire la descalificarea lui Vettel a fost retras.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss