More

  Latest Posts

  Aston Martin și-a propus titlul mondial în următorii cinci ani

  După șase decenii de absență din Formula 1, Aston Martin revine în competiția supremă a motorsportului cu ambiții. Echipa britanică și-a stabilit ca prioritate câștigarea titlului mondial în următorii cinci ani.

  La prezentarea echipei desfășurate ieri, Otmar Szafnauer a vorbit și el despre obiectivele echipei britanice. Team principalul structurii Aston Martin a fost mai reticent decât cei doi piloți, Sebastian Vettel și Lance Stroll, în privința șanselor la titlul mondial în viitorul apropiat, oficialul american fiind de părere că acest obiectiv poate fi atins între trei și cinci ani de acum încolo.

  “E mai ușor să spunem că ne vom lupta și vom câștiga titlul mondial decât să o facem propriu-zis. Avem nevoie de două lucruri. În primul rând, de un plan bun pe care să-l începem de acum și să ajungem în postura de a fi pretendenți la titlu, iar în al doilea trebuie să punem în aplicare acel plan. Momentan, noi suntem la primul pas.” a declarat Szafnauer cu prilejul lansării echipei Aston Martin.

  “Să executăm planul propus va lua ceva timp. Oamenii din Formula 1 și din celelalte echipe ne-au spus același lucru, că avem nevoie de trei până la cinci ani să ajungem în top. În ultimul an, noi am planificat de la zero o nouă infrastructură la Silverstone, acolo unde ne vom muta începând cu 2022.” a concluzionat oficialul team-ului britanic.

  Aston Martin se va baza în acest sezon pe serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll. Echipa britanică își va face reveni în Formula 1 după o absență de 61 de ani. Ultima oară, Aston Martin a concurat în 1960. Redebutul structurii din regatul britanic va avea loc cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare între 26-28 martie.

  Sursa: The Independent

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss