GP24 Media

LATEST POSTS

Aston Martin și-a propus titlul mondial în următorii cinci ani

Vizualizări: 10259

După șase decenii de absență din Formula 1, Aston Martin revine în competiția supremă a motorsportului cu ambiții. Echipa britanică și-a stabilit ca prioritate câștigarea titlului mondial în următorii cinci ani.

La prezentarea echipei desfășurate ieri, Otmar Szafnauer a vorbit și el despre obiectivele echipei britanice. Team principalul structurii Aston Martin a fost mai reticent decât cei doi piloți, Sebastian Vettel și Lance Stroll, în privința șanselor la titlul mondial în viitorul apropiat, oficialul american fiind de părere că acest obiectiv poate fi atins între trei și cinci ani de acum încolo.

“E mai ușor să spunem că ne vom lupta și vom câștiga titlul mondial decât să o facem propriu-zis. Avem nevoie de două lucruri. În primul rând, de un plan bun pe care să-l începem de acum și să ajungem în postura de a fi pretendenți la titlu, iar în al doilea trebuie să punem în aplicare acel plan. Momentan, noi suntem la primul pas.” a declarat Szafnauer cu prilejul lansării echipei Aston Martin.

“Să executăm planul propus va lua ceva timp. Oamenii din Formula 1 și din celelalte echipe ne-au spus același lucru, că avem nevoie de trei până la cinci ani să ajungem în top. În ultimul an, noi am planificat de la zero o nouă infrastructură la Silverstone, acolo unde ne vom muta începând cu 2022.” a concluzionat oficialul team-ului britanic.

Aston Martin se va baza în acest sezon pe serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll. Echipa britanică își va face reveni în Formula 1 după o absență de 61 de ani. Ultima oară, Aston Martin a concurat în 1960. Redebutul structurii din regatul britanic va avea loc cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare între 26-28 martie.

Sursa: The Independent
Photocredit: Aston Martin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES