More

  Latest Posts

  Aston Martin și-a lansat noul monopost pentru 2021

  Într-o ceremonie organizată online într-un cadru restrâns, Aston Martin și-a lansat noul monopost cu care va concura în sezonul 2021 din Formula 1. Echipa britanică va miza în acest an pe serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll.

  După o absență de șase decenii din Formula 1, Aston Martin revine în Marele Circ. Prezentarea online de astăzi a expus istoria brandului britanic, dar și ancorarea istoriei cu noul proiect. De altfel, în ultimii doi ani, echipa s-a numit Racing Point.

  Pe lângă schimbarea de nume, team britanic a adoptat culorile clasice ale brandului Aston Martin. Astfel, rozul cu care ne-a obișnuit Racing Point în ultimii ani a rămas doar tangențial pe noul monopost. Printre noutăți, putem enumera și schimbarea sponsorului principal, Cognizant preluând acest statut de la BWT.

  Dincolo de toate schimbările de nume și sponsori, Aston Martin și-a schimbat și numele piloților. Dacă Lance Stroll rămâne și în 2021 alături de gruparea britanică, noutatea este reprezentată de aducerea lui Sebastian Vettel pentru următoarele două sezoane.

  În vârstă de 33 de ani, Vettel este la a patra echipă în Formula 1, după Toro Rosso, Red Bull Racing și Ferrari. De-a lungul carierei sale, pilotul german și-a adjudecat patru titluri mondiale, toate luate consecutiv, între 2010 și 2013, alături de Red Bull Racing. În ultimele șase sezoane, Vettel a concurat pentru Ferrari, echipă pentru care a reușit să-și adjudece 11 victorii de grand prix și două titluri neoficiale de vicecampion mondial, în 2017 și 2018.

  Revenirea echipei Aston Martin va avea loc cu prilejul primei etape a noului sezon, Marele Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare în weekendul 26-28 martie.

  Sursa: Aston Martin F1

  Photocredit: Aston Martin F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss