Latest Posts

Aston Martin minimizează zvonurile despre Schumacher.

Vizualizări: 19962

Șeful Aston Martin F1 spune că este „foarte, foarte încrezător” că cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel va rămâne la echipă pentru 2023.

Piloți precum Fernando Alonso și Oscar Piastri sunt legați de locul germanului, având în vedere lipsa de progres percepută la echipa de la Silverstone și posibila scădere a motivației lui Sebastian Vettel. Dar Mike Krack spune că nu vede niciun semn că pilotul de 34 de ani își va agăța casca în cui. „Dacă îl vedeți la un debriefing sau la telefon, modul în care se implică – nimeni nu conduce așa cine nu vrea să conducă”, a declarat directorul echipei Aston Martin F1 pentru post de televiziune german, n-tv.

Aston Martin

„Nimeni nu se comportă așa dacă nu vrea să conducă”, a adăugat el. Mike Krack spune că Sebastian Vettel la Monaco a fost o ilustrare perfectă a acestui lucru. „A fost o performanță de top încă de la primul tur”, a spus el, adăugând că obiectivul Aston Martin F1 pentru restul anului 2022 este de a crea condițiile pentru ca Sebastian Vettel „să își poată folosi talentul”. El spune că nu există un termen limită până la care Sebastian Vettel trebuie să semneze un nou contract.

„Când ai pe cineva ca Sebastian Vettel, trebuie să încerci să îl păstrezi”, a declarat Mike Krack, un alt german. „Este un amestec de calitate extremă a pilotajului, experiență și o persoană foarte pozitivă care ne ajută să progresăm”. El a declarat că echipa lucrează la îmbunătățirea mașinii și a echipei pentru a-l convinge pe Sebastian Vettel și că „nu trebuie să îl forțăm”. Mike Krack a părut, de asemenea, să respingă zvonurile potrivit cărora Mick Schumacher ar putea fi succesorul lui Sebastian Vettel în verde.

Aston Martin

„Avem în mod clar calea noastră că vrem să continuăm cu Sebastian Vettel”, a spus el când a fost întrebat despre pilotul Haas F1 aflat în dificultate. „Vom vedea despre tot restul la o dată ulterioară”. Mike Krack a declarat că Aston Martin F1 este cu ochii pe fiecare pilot de F1, inclusiv pe Mick Schumacher, despre care a spus că „trece printr-o perioadă dificilă” în prezent. „Dar nu cunosc suficient de multe detalii despre echipa și mediul său pentru a judeca”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: N-TV
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

N-TV

Latest Posts

Don't Miss