More

  Latest Posts

  Aston Martin dezvăluie mașina de Formula 1 AMR22 cu o imagine actualizată

  Aston Martin a devenit prima echipă care și-a dezvăluit mașina fizică de Formula 1 înainte de noul sezon, după ce a dezvăluit AMR22 joi după-amiază.

  Noua mașină a fost prezentată într-un eveniment la sediul Aston Martin Gaydon din Marea Britanie, înainte de debutul său pe pistă mâine, în timpul unei zile de filmare la Silverstone. Aston Martin AMR22 are o imagine actualizată, înlocuind elementele roz ale fostului sponsor BWT cu verde lime și prezintă un nou design agresiv, în conformitate cu reglementările actualizate pentru acest sezon.

  Este prima privire corectă asupra unei mașini de F1 din 2022 după ce Haas a optat să-și dezvăluie designul prin randări, în timp ce lansarea RB18 a Red Bull a fost finalizată folosind o mașină de spectacol. Piloții Sebastian Vettel și Lance Stroll au fost la îndemână pentru a ajuta la dezvăluirea mașinii, joi, înaintea celui de-al doilea sezon ca și colegi de echipă. Vettel, campion mondial de patru ori în F1, s-a alăturat echipei Aston Martin pentru sezonul 2021, obținând un podium, echipa terminand pe locul șapte în campionatul constructorilor.

  Aston Martin a suferit câteva schimbări de conducere în afara sezonului. Fostul director de echipă Otmar Szafnauer a părăsit echipa, rolul său fiind preluat de fostul șef BMW Motorsport Mike Krack. Echipa a adus, de asemenea, un nou sponsor major, sub forma Aramco, ale cărui logouri sunt vizibile pe noul monopost AMR22 pe aripa spate, airbox și aripa față.

  „Ne continuăm călătoria către vârful Formulei 1, cea mai prestigioasă și competitivă serie de curse din lume – și vrem să câștigăm”, a spus proprietarul echipei Lawrence Stroll. „Dar știm că nu este ușor să câștigăm. De aceea avem o călătorie de cinci ani și intenționăm să continuăm să urcăm și să ajungem în vârf. “Pentru a câștiga în Formula 1, totul trebuie să fie exact la locul potrivit și o mulțime de părți în mișcare s-au reunit. Sportul evoluează constant și, dacă nu evoluezi odată cu el, vei rămâne în urmă.”

  Aston Martin AMR22

  „Când vine vorba de speranțe pentru sezon, nu cred că cineva știe cu adevărat la ce să se aștepte”, a adăugat Vettel. “Există reguli noi și, desigur, toate echipele vor spera că au înțeles bine. Toată lumea vrea să câștige, inclusiv eu, și nimeni nu ar fi în Formula 1 dacă visul lor nu ar fi să câștige. Nu sunt diferit. „Principalul obiectiv este să continuăm să mergem înainte și să mergem în sus. Acesta este doar anul doi dintr-un plan de cinci ani, așa că suntem încă destul de aproape de început.

  Dar această echipă are ambiții mari și planuri mari și sunt foarte încântat să fiu parte din asta.” Stroll va intra în al șaselea sezon în F1 anul acesta și a fost optimist că regulamentul actualizat va oferi echipei șansa de a face un mare pas înainte. „Aceasta nu este doar o mare oportunitate pentru Aston Martin, ci și pentru toate echipele”, a spus Stroll. „Trebuie doar să credem că am făcut o treabă mai bună și știu că toți cei implicați lucrează incredibil de mult pentru a ne oferi lui Seb și mie cea mai bună șansă.”

  În același timp, trebuie să fim realiști înainte de noul sezon. Scopul nostru principal este să ne apropiem de front. Acesta ar fi un progres. După cum a spus Seb, este imposibil să știm unde va fi fiecare echipă până când vom ajunge cu toții pe circuit și chiar și atunci s-ar putea să nu știi cine a făcut cu adevărat bine până la calificările din Bahrain. „Aston Martin are niște oameni cu adevărat inteligenți, așa că sunt optimist că putem face progrese bune anul acesta.”

  După ziua filmărilor de vineri, Aston Martin AMR22 se va bucura de prima sa apariție extinsă în testele de pre-sezon pe Circuitul Barcelona-Catalunya în perioada 23-25 ​​februarie.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss