More

  Latest Posts

  Aston Martin dezvăluie data de lansare a mașinii de Formula 1 din 2022

  Aston Martin a devenit prima echipă de Formula 1 care și-a anunțat oficial planurile de lansare pentru noua sa mașină înainte de sezonul 2022.

  Într-un e-mail trimis fanilor vineri dimineață, Aston Martin a dezvăluit că mașina AMR22 va fi dezvăluită pe 10 februarie de la sediul producătorului din Gaydon.

  Acesta marchează o primă dată în jurnalul sezonului de lansare a F1 în 2022, când toate cele 10 echipe vor dezvălui designuri revizuite în conformitate cu reglementările tehnice pentru sezonul viitor.

  Ferrari și-a stabilit un plan liber de lansare a mașinii sale în perioada 16-18 februarie, dar încă nu a anunțat o dată exactă.

  Testele de pre-sezon încep pe Circuitul Barcelona-Catalunya din Spania pe 23 februarie.

  Echipele vor avea șase zile de pre-sezon înainte ca runda de deschidere a sezonului să aibă loc în Bahrain, pe 20 martie.

  Aston Martin va intra în sezonul 2022 căutând să revină după o campanie dezamăgitoare de anul trecut, care i-a văzut pe locul șapte în campionatul constructorilor.

  În primul său sezon de curse sub Aston Martin, după rebranding-ul său de la Racing Point, echipa a fost lovită puternic de reducerile de forță aerodinamică care au făcut-o să piardă performanță în comparație cu rivalii săi de la mijlocul terenului.

  Multiplul Campion Mondial Sebastian Vettel a obținut un podium în primul său sezon cu Aston Martin, ocupând locul doi la Marele Premiu al Azerbaijanului.

  Coechipierul Lance Stroll a înregistrat cel mai bun rezultat pe locul șase în Qatar și a încheiat anul cu nouă puncte mai puțin decât totalul lui Vettel în clasament.

  Cea mai mare schimbare pentru echipă în timpul iernii a fost părăsirea directorului și CEO-ului echipei Otmar Szafnauer, care a fost strâns legat de trecerea la Alpine.

  Aston Martin a anunțat, la momentul plecării lui Szafnauer, la începutul acestei luni, că echipa va fi „gestionată în cadrul echipei de conducere până când va fi numit un înlocuitor”.

  Aston Martin a organizat una dintre cele mai memorabile lansări de mașini de F1 anul trecut, care a prezentat nume mari, inclusiv starul James Bond Daniel Craig, fosta fată Bond Gemma Arterton și Tom Brady, de șapte ori câștigător al Super Bowl-ului.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss