Latest Posts

Aston Martin anunță plecarea lui Otmar Szafnauer de la echipă

Vizualizări: 11320

Aston Martin a anunțat că directorul echipei sale de Formula 1, Otmar Szafnauer, a părăsit echipa.

Szafnauer era de mult așteptat să-și părăsească rolul la Aston Martin, raportându-se în noiembrie că părea pregătit să preia un rol de conducere la echipa rivală Alpine.

Szafnauer a spus că nu are „nicio intenție” să părăsească Aston Martin și că are un contract pe termen lung.

Dar Aston Martin a anunțat miercuri că Szafnauer și-a părăsit rolul de director al echipei și CEO al echipei sale de F1.

„Otmar Szafnauer a părăsit compania și rolul său în echipa Aston Martin Cognizant de Formula 1 va fi gestionat în cadrul echipei de conducere până când va fi numit un înlocuitor”, se arată în comunicat.

„Am dori să-i mulțumim pentru serviciile oferite echipei în ultimii 12 ani și să-i dorim succes în viitor, deoarece, fără îndoială, va accepta noi provocări.

„Din fericire, suntem conduși și gestionați de un grup puternic de indivizi și ne simțim confortabili să ne facem puțin timp pentru a explora opțiuni înainte de a anunța o nouă structură de echipă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Accentul echipei este în prezent pe pregătirea celei mai competitive mașini posibile pentru începutul sezonului 2022”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss