More

  Latest Posts

  Aron Canet ridica stacheta la clasa Moto3 si termina ziua de vineri pe locul 1

  Aron Canet (Sterilgarda Max Racing) este omul de batut la clasa mezina dupa prima zi a GP-ului de la Losail. Spaniolul a fost singurul pilot ce a coborat sub pragul de 2:05, inghetand cronometrul la 2:04.561 in timpul FP2, un record absolut pe circuitul qatarez. Romano Fenati (Snipers Team), protagonistul sesiunii de dimineata, incheie ziua pe locul 2 in clasamentul combinat, cu un personal best stabilit de asemenea in FP2 – 2:05.156.

  De altfel, toti pilotii de pe grila au reusit imbunatatirea propriei referinte in FP2, astfel ca clasamentul general al zilei corespunde cu clasamentul celui de-al doilea antrenament liber.

  Dupa o cazatura incasata in FP1, Niccolo Antonelli (SIC58 Squadra Corse) a revenit spectaculos in FP2, stabilind un timp de 2:05.240 ce il aduce pe locul 3 la finalul zilei. Conationalul sau, Andrea Migno (Bester Capital Dubai), il urmeaza de pe locul 4, cu timpul de 2:05.375.

  Gabriel Rodrigo (Kommerling Gresini) a avut o prestatie senzationala tinand cont de interventia chirurgicala de acum 4 zile (argentinianul suferise o fractura de clavicula in urma unei cazaturi in timpul testelor) si a incheiat al 5-lea in clasamentul general al zilei, cu timpul de 2:05.385.

  Cu doar 9 sutimi mai lent decat Rodrigo, Jakub Kornfeil (Redox PruestelGP) se pozitioneaza pe locul 6, in fata italianului Lorenzo Dalla Porta (Leopard Racing). Acesta, la randul sau, a fost cu doar 5 miimi mai lent decat Kornfeil.

  La ultimul tur pe care l-a avut la dispozitie, Tony Arbolino (Snipers Team) a amenat o pozitie in top 10, mai exact locul 8, cu un timp de 2:05.490. Kazuki Masaki (BOE Skull Rider) a fost al 9-lea, la 32 de miimi in spatele lui Arbolino. La o singura miime in spatele sau, in completarea top 10-ului, a venit Albert Arenas (Angel Nieto Team).

  Singurul incident l-a avut ca protagonist pe Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse). Japonezul a trantit motocicleta in virajul 16, insa, din fericire, a scapat nevatamat.

  Reamintim faptul ca, incepand cu acest sezon, clasele mici adopta si ele formatul de calificare cu Q1 si Q2, asemeni clasei MotoGP. Primii 14 piloti din clasamentul combinat al antrenamentelor libere se califica direct in Q2, astfel ca FP3-ul de maine de la pranz capata o importanta mare.

  credit foto – MotoBlog

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss