Latest Posts

ARC Bratislava vizează Asian Le Mans Series și FIA WEC

Vizualizări: 24758

Concurenții de lungă durată a curselor de anduranță ,ARC Bratislava, vizează un program de curse LMP cu două direcții în vizor în 2021.

Despre intrarea lor cu Ginetta, pentru clasa LMP3 din seria Asian Le Mans din 2021 s-a scris deja. Mașina Ginetta G61 LMP3 își va face debutul mondial în ceea ce ar fi al șaselea sezon consecutiv al echipei slovace în seria ACO-operate.

ARC Bratislava vizează Asian Le Mans Series și FIA WEC

În plus, proprietarul echipei, Miro Konopka, este, de asemenea, cunoscut acum ca vizând un efort spre sezonul FIA WEC, cu mașina sa Ligier JS P217 Gibson LMP2 (în imaginea de mai sus), slovacul fiind dornic să se întoarcă la Le Mans 24 de ore pentru a cincea oară și să concureze la Campionatul Mondial. Miro a concurat în cursă pentru propria echipă în 2019 și 2017, în Ligier LMP2, cu apariții anterioare în mașinile Porsche GT pentru Felbermayr Proton și T2M.

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

dailysportscar.com

Latest Posts

Don't Miss