Latest Posts

Ar putea Vettel sa paraseasca Ferrari dupa 2019?

Vizualizări: 10278

Viitorul lui Sebastian Vettel de la Ferrari este brusc îndoielnic.

Aceasta este pretenția lui Luigi Perna, un corespondent respectat pentru cotidianul sportiv italian La Gazzetta dello Sport. Perna a spus că, odată cu speranța lui Vettel pentru titlul din 2018, distrusă în ciuda faptului că a avut un meci pentru mașina lui Mercedes în acest an, germanul își pierde sprijinul și este din ce în ce mai “izolat” la Maranello.

El a sugerat că, dacă Vettel nu reușește să câștige și în 2019 cu cea mai bună mașină, clauzele de reziliere din contractul său ar putea duce la ieșirea lui înainte de sezonul 2020.

Șeful de echipei Ferrari, Maurizio Arrivabene, a declarat la evenimentul Festivalului dello Sport la începutul acestei săptămâni: “Sunt sigur că mai devreme sau mai târziu va aduce titlul înapoi aici la Ferrari”.

Vettel încearcă în prezent să salveze ceva dintr-un campionat care nu mai este de câștigat pentru Vettel, ci mai degrabă de pierdut pentru Hamilton.

Echipa a început inițial sezonul într-o manieră puternică, dar greșelile au intrat în curând. Atunci Mercedes a capitalizat și Lewis Hamilton a urcat înainte. Ferrari nu și-au ajutat propriul caz, cu numeroase gafe strategice. Chiar și Vettel însuși nu era imun să facă greșeli și sa împușcat în picior, în acest proces.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Potrivit fostului șef al F1, Flavio Briatore, Vettel a fost prea mult concentrat pe câștiguri decât pe cea mai mare cauză. El a spus: “Vettel nu câștigă campionatul, câștigă curse și nu funcționează așa. Dacă pierzi în trei sau patru oportunități de genul acesta, este de 25 de puncte aruncate de fiecare dată și după aceea devine foarte greu să te ocupi mental.

“Cred că stresul pe care îl aveți ca pilot este enorm și dacă sunteți în poziția de a face față stresului și de a face treaba și de a nu ieși [retrageți de la curse], câștigați. Pentru că atunci când ieși, e cel mai rău posibil scenariu – știm asta. ”

Fostul coleg al lui Hamilton, Nico Rosberg, a spus: “Este vorba despre câștiguri pe lucrari marginale. Pentru mine mi-am dat seama că o mulțime de lucruri mici pot adăuga un lucru foarte mare, dacă îi faci pe toți să lucreze în direcția corectă.

“Acest sezon [pentru Vettel] a fost un pic nebun. El ar trebui să fie în poziția de a câștiga titlul chiar acum și trebuie să fie greu de luat pentru oricine, mai ales atunci când greșelile au fost ale tale și nu ale echipei. Nu știu dacă acesta este cel mai înalt nivel la care Lewis a condus vreodată, dar când se luptă la nivelul pe care îl vedem acum, doar o performanță perfectă îl va bate și asta e greu atunci când ești atât în spate sau ești îngrijorat să mai faci alte greșeli.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss