GP24 Media

LATEST POSTS

Apple se apropie de un proiect de film de F1 cu Brad Pitt în rolul principal.

Apple
Vizualizări: 25480

Apple, gigantul tehnologic este pe cale să obțină drepturile de ecranizare a unui film cu Brad Pitt în rolul principal, plasat în lumea Formulei 1.

Potrivit unui raport al publicația Deadline, proiectul fără titlu a fost vânat de mai multe case de producție și este evaluat la 130 de milioane de dolari – 140 de milioane de dolari, înainte de compensații suplimentare.

Apple

Ceilalți pretendenți menționați în raport, care se pare că nu au avut succes în urmărirea drepturilor, sunt Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix și Amazon. Intriga filmului se va concentra în jurul unui pilot de curse care iese la pensie pentru a fi mentorul unui tânăr pilot, încercând în același timp să obțină mai multă glorie în calitate de coechipier al acestuia.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pitt, unul dintre cei mai consacrați și mai ușor de recunoscut actori din ultimii 30 de ani, va juca rolul experimentatului pilot de curse care se retrage din activitate. Joseph Kosinski, care a lucrat la proiecte precum Tron: Legacy, Oblivion și Top Gun, este nominalizat pentru a regiza filmul: Maverick. Jerry Bruckheimer ar urma să producă filmul pentru Apple, alături de Plan B, o companie de producție cofondată de Pitt.

Apple

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Formula 1 nu este străină de marele ecran, filmul Rush din 2013, cu Chris Hemsworth în rolul lui James Hunt și Daniel Bruhl în rolul lui Niki Lauda, dovedindu-se a fi un succes de succes. Docuseria Drive to Survive de la Netflix a fost, de asemenea, populară încă de la primul său sezon din 2019 și a fost creditată cu introducerea de noi fani în acest sport.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Deadline
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES