Latest Posts

Apple se apropie de un proiect de film de F1 cu Brad Pitt în rolul principal.

Vizualizări: 26411

Apple, gigantul tehnologic este pe cale să obțină drepturile de ecranizare a unui film cu Brad Pitt în rolul principal, plasat în lumea Formulei 1.

Potrivit unui raport al publicația Deadline, proiectul fără titlu a fost vânat de mai multe case de producție și este evaluat la 130 de milioane de dolari – 140 de milioane de dolari, înainte de compensații suplimentare.

Apple

Ceilalți pretendenți menționați în raport, care se pare că nu au avut succes în urmărirea drepturilor, sunt Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix și Amazon. Intriga filmului se va concentra în jurul unui pilot de curse care iese la pensie pentru a fi mentorul unui tânăr pilot, încercând în același timp să obțină mai multă glorie în calitate de coechipier al acestuia.

Pitt, unul dintre cei mai consacrați și mai ușor de recunoscut actori din ultimii 30 de ani, va juca rolul experimentatului pilot de curse care se retrage din activitate. Joseph Kosinski, care a lucrat la proiecte precum Tron: Legacy, Oblivion și Top Gun, este nominalizat pentru a regiza filmul: Maverick. Jerry Bruckheimer ar urma să producă filmul pentru Apple, alături de Plan B, o companie de producție cofondată de Pitt.

Apple

Formula 1 nu este străină de marele ecran, filmul Rush din 2013, cu Chris Hemsworth în rolul lui James Hunt și Daniel Bruhl în rolul lui Niki Lauda, dovedindu-se a fi un succes de succes. Docuseria Drive to Survive de la Netflix a fost, de asemenea, populară încă de la primul său sezon din 2019 și a fost creditată cu introducerea de noi fani în acest sport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Deadline
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Deadline

Latest Posts

Don't Miss