More

  Latest Posts

  Apple se apropie de un proiect de film de F1 cu Brad Pitt în rolul principal.

  Apple, gigantul tehnologic este pe cale să obțină drepturile de ecranizare a unui film cu Brad Pitt în rolul principal, plasat în lumea Formulei 1.

  Potrivit unui raport al publicația Deadline, proiectul fără titlu a fost vânat de mai multe case de producție și este evaluat la 130 de milioane de dolari – 140 de milioane de dolari, înainte de compensații suplimentare.

  Apple

  Ceilalți pretendenți menționați în raport, care se pare că nu au avut succes în urmărirea drepturilor, sunt Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix și Amazon. Intriga filmului se va concentra în jurul unui pilot de curse care iese la pensie pentru a fi mentorul unui tânăr pilot, încercând în același timp să obțină mai multă glorie în calitate de coechipier al acestuia.

  Pitt, unul dintre cei mai consacrați și mai ușor de recunoscut actori din ultimii 30 de ani, va juca rolul experimentatului pilot de curse care se retrage din activitate. Joseph Kosinski, care a lucrat la proiecte precum Tron: Legacy, Oblivion și Top Gun, este nominalizat pentru a regiza filmul: Maverick. Jerry Bruckheimer ar urma să producă filmul pentru Apple, alături de Plan B, o companie de producție cofondată de Pitt.

  Apple

  Formula 1 nu este străină de marele ecran, filmul Rush din 2013, cu Chris Hemsworth în rolul lui James Hunt și Daniel Bruhl în rolul lui Niki Lauda, dovedindu-se a fi un succes de succes. Docuseria Drive to Survive de la Netflix a fost, de asemenea, populară încă de la primul său sezon din 2019 și a fost creditată cu introducerea de noi fani în acest sport.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Deadline

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss