Latest Posts

Anularea „cursa fantoma” de la Silverstone ar fi nefericită spune Zak Brown.

Vizualizări: 19172

Zak Brown spune că ar fi „nefericit” dacă Marea Britanie s-ar retrage din încercarea Formulei 1 de a reveni la cursele din 2020. Șapte din cele zece echipe din  F1, inclusiv McLaren, condusă de Brown, au sediul în Marea Britanie. Însă regula guvernului de carantină de 14 zile a guvernului britanic ar putea exclude Silverstone drept gazda următoarelor „curse fantomă” după Austria, în iulie.

Nu numai că, regula carantinei ar putea însemna, de asemenea, că echipele de curse din Marea Britanie trebuie să rămână în afara țării, în timp ce cursele se desfășoară în altă parte a Europei. „Deranjează planul pentru Silverstone, pentru că există opțiuni de a alerga doar în Europa și poate să nu revină acasă atât de des”, a declarat McLaren supremo Brown pentru Evening Standard.

„Ar fi păcat să ratăm GP-ul britanic, dar, dacă toate celelalte tari sunt gata să plece, nu putem lasă nici o țară să oprească F1 să se întâmple dacă restul lumii este gata pentru noi”, a adăugat el. Dacă ne vom restricționa în patria noastră, asta va face manevra în jurul unei mari provocări. „Se pare că Hockenheim, fostul locaș al GP-ului german, ar putea să intervină pentru a umple orificiul lăsat de Silverstone”.

Într-un an în care trebuie să facem față pierderilor de vânzări masive, obiectivul nostru trebuie să fie și generarea de venituri și cu Formula 1, Șeful de la Hockenheim, Jorn Teske, a declarat pentru ziarul Kolber Express. „Discuții suplimentare ar trebui să arate dacă și cum se poate realiza acest lucru”, a adăugat el. Șeful Motorsport UK, fostul șef al echipei, David Richards, a declarat pentru publicației Daily Telegraph că poziția guvernului britanic ar putea afecta industria F1.

„Oamenii uită că probabil nu există niciun alt sport care să aibă un impact economic atât de mare asupra acestei țări precum Formula 1, în ceea ce privește numărul de angajați aici, direct sau indirect”,  a declarat el. „Cu măsurile de precauție potrivite, trebuie să putem găsi o modalitate sensibilă de a proteja comunitatea la nivel local și de a le gestiona în mod profesional pentru echipe. Nu văd de ce nu ar trebui să se întâmple asta”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss