Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Antrenamentele F1 în condiții umede sunt „nefolositoare” din cauza regulilor de pneuri F1

  Max Verstappen este de părere că regulile F1 în legătura cu pneurile de ploaie, fac sesiunile umede de antrenament „nefolositoare” din cauza prioritățizării pneurilor proaspete pentru calificări și cursă.

  În ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la COTA, toate echipele F1 au optat să ruleze foarte puțin, cu scopul de a își prezerva pneurile Wet și Intermediate, pentru restul weekendului având în vedere faptul că erau anunțate condiții de ploaie atât pentru a treia sesiune de antrenamente de sâmbătă cât și pentru calificări la Marele Premiu al Statelor Unite.

  Pilotul Red Bull Max Verstappen spune că toate echipele sunt limitate să ruleze puțin de regulile F1 impuse. Fiecare mașina dispune de 13 seturi de pneuri de vreme uscată, dar de numai 4 seturi de pneuri intermediare și 3 de pneuri de vreme udă (wet).

  Cu sesiunea de calificări fiind împărțită în 3 sesiuni, și cu o cursă întreagă de considerat, Verstappen simte că echipele trebuie să se limiteze la un singur set de pneuri pentru sesiunile de antrenamente pentru a nu distruge posibilitățile strategice pentru cursă.

  „Nu vrem să folosim alte pneuri pentru că este posibil să avem nevoie de ele în calificări. Deci cred că sesiunile astea sunt cam nefolositoare. Nu prea conducem, mai mult stăm în paddock și cam aia este uneori. Dacă am avea mai multe pneuri, s-ar rula mai mult și asta ar fi mult mai bine pentru toată lumea.” Spune Max Verstappen.

     Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss