Latest Posts

Anthony West, suspendat pentru dopaj… din nou

Vizualizări: 10597

Pentru a 2-a oara in cariera, West este suspendat pentru incalcarea codului anti-doping. Prima data s-a intamplat acum 6 ani, cand in recoltele australianului s-au depistat urme de metilhexanamina.

Atuncia, “Westy” a fost suspendat doar o luna de federatia internationala de motociclism, dar apelul facut de Agentia Mondiala Anti-Doping i-a marit pedeapsa la 18 luni, plus anularea tuturor rezultatelor sale in cursele moto in aceasta perioada.

In prezent in mondialul de Supersport, Anthony va fi suspendat din orice activitate moto incepand cu data de 14 septembrie. Nu se stie inca ce substanta interzisa i-a fost depistata sau cat timp va sta pe tusa.

Foto – Racesport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss