GP24 Media

LATEST POSTS

Anduranță:Button a declarat forfait cursei de 24 de ore de la Le Mans.Stoffel Vandoorne îl va înlocui.

Vizualizări: 19047

Stoffel Vandoorne va concura în ultimele doua curse ale Supersezonului Campionului Mondial de Anduranță(2018-2019) alături de SMP Racing LMP team, înlocuindu-i pe Brendon Hartley în Cursa de 6 ore de la Spa din mai și pe Jenson Button în Marea Finala de la Le Mans,o lună și jumătate mai târziu.

Coechipierii săi vor fi Vitaly Petrov și Mikhail Aleshin în mașina cu numarul  #11 BR Engineering BR1-AER(foto) . Mașina sa parteneră cu numărul 17, va avea lineup-ul neschimbat :Stephane Sarrazin, Sergey Sirotkin și  Egor Orudzhev.

Anduranță:Button a declarat forfait cursei de 24 de ore de la Le Mans.Stoffel Vandoorne îl va înlocui.

Fostul pilot și campion mondial de Formula 1, Jenson Button a declarat faptul că a ales să stea mai mult alături de soția sa însărcinată , Brittny,  în Los Angeles, decât să petreaca doua săptămâni de pomină în Franța. În același timp, el a spus că Toyota nu va fi învinsă, cel mai probabil , nici anul acesta, fapt ce i a influențat decizia sa.

Photocredit:peter.fr,Motorsport.com

Sursa:Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES