GP24 Media

LATEST POSTS

Anduranță și Istoric, Cursele vor fi transmise LIVE (Videolinks).

Anduranță
Vizualizări: 23124

În weekendul 05-06 martie 2022 va fi transmis, în direct, startul sezonului oficial 2022, cu prima etapă din cadrul CN de Vehicule Istorice (sâmbătă) și CN de Anduranță (duminică), pe circuitul Motorpark din Adâncata (Ialomița).

Manșele de concurs ale ambelor etape se vor vedea pe canalul de Youtube al Federației Române de Automobilism Sportiv conform programului de mai jos:

 

Sâmbătă 05.03.2022:

  • 13:20 – Cursa Regularitate Moto
  • 14:00 – Cursa Regularitate Auto
  • 14:40 – Cursa Viteză pe Circuit

Link-ul pentru transmisia LIVE a curselor de sâmbătă poate fi găsit AICI.

Anduranță

Duminică 06.03.2022:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • 10:45 – Cursa 1 RES Touring
  • 12:15 – Cursa 1 RES GT + Proto
  • 14:40 – Cursa 2 RES Touring
  • 16:00 – Cursa 2 RES GT + Proto
  • 17:15 – Festivitatea de premiere

Link-ul pentru transmisia LIVE a curselor de duminică poate fi găsit AICI.

Anduranță

Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare pentru a vă bucura de primele și cele mai frumoase dueluri date roată la roată și vă dorim încă de pe acum vizionare plăcută!

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES