GP24 Media

LATEST POSTS

Anduranță: Mihai Zamfir participă la cursa de 24 de ore de la Dubai

Vizualizări: 21631

Îl urmărim pe Mihai Zamfir în prima sa participare la o cursă de 24 de ore, de anduranță:

Mihai ia parte la Cursa Internațională de 24 de ore de la Dubai (susținută de Hankook). Această etapă, face parte din Campionat. Mihai va conduce un Audi #138 RS3 LMS DSG, aparținând echipei britanice Simpson Motorsport, alături de coechipierii săi, Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK).

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Etapa va începe vineri, 15 ianuarie, la ora 13:00 și se va încheia, după 24 de ore, sâmbăta, 16 ianuarie. Vor participa 56 de mașini, din echipe de pe tot globul, deci va fi un start pe care nu vreți să îl ratați. Puteți urmări cursa, în direct, pe YouTube, iar noi (echipa GP24), vom posta un link.

Lista de participanți a cursei de 24 de ore de la Dubai:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/Dubai-24h-Entry-List.pdf” title=”Dubai 24h Entry List”]

Mihai Zamfir a încheiat pe poziția a doua, Seria Românească de Anduranță, din 2020, în care a participat cu un Porsche 911 Cup. În același timp, s-a clasat pe locul al doilea la finalul cursei de 500 de km, susținută la Adâncata, pe Motorpark România, alături de Bogdan Cuzma.

Astăzi, echipa lui Mihai a luat parte la sesiunea de calificări pentru cursa de 24h de la Dubai, unde s-a poziționat pe un respectabil loc 5. Îi dorim lui Mihai și echipei, mult succes și tot norocul, în această cursă.

Rezultatele complete ale sesiunii de calificări:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/24H-GT-Series-and-24H-TCE-Series-Qualifying-TCE.pdf” title=”24H GT Series and 24H TCE Series – Qualifying TCE”]

Sursa: GP24 / Romanian Endurance Series
Photocredit: Romanian Endurance Series / Simpson Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES