Latest Posts

Anduranță: Mihai Zamfir participă la cursa de 24 de ore de la Dubai

Vizualizări: 22545

Îl urmărim pe Mihai Zamfir în prima sa participare la o cursă de 24 de ore, de anduranță:

Mihai ia parte la Cursa Internațională de 24 de ore de la Dubai (susținută de Hankook). Această etapă, face parte din Campionat. Mihai va conduce un Audi #138 RS3 LMS DSG, aparținând echipei britanice Simpson Motorsport, alături de coechipierii săi, Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK).

Anduranță: Mihai Zamfir participă la cursa de 24 de ore de la Dubai

Etapa va începe vineri, 15 ianuarie, la ora 13:00 și se va încheia, după 24 de ore, sâmbăta, 16 ianuarie. Vor participa 56 de mașini, din echipe de pe tot globul, deci va fi un start pe care nu vreți să îl ratați. Puteți urmări cursa, în direct, pe YouTube, iar noi (echipa GP24), vom posta un link.

Lista de participanți a cursei de 24 de ore de la Dubai:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/Dubai-24h-Entry-List.pdf” title=”Dubai 24h Entry List”]

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Anduranță: Mihai Zamfir participă la cursa de 24 de ore de la DubaiMihai Zamfir a încheiat pe poziția a doua, Seria Românească de Anduranță, din 2020, în care a participat cu un Porsche 911 Cup. În același timp, s-a clasat pe locul al doilea la finalul cursei de 500 de km, susținută la Adâncata, pe Motorpark România, alături de Bogdan Cuzma.

Astăzi, echipa lui Mihai a luat parte la sesiunea de calificări pentru cursa de 24h de la Dubai, unde s-a poziționat pe un respectabil loc 5. Îi dorim lui Mihai și echipei, mult succes și tot norocul, în această cursă.

Rezultatele complete ale sesiunii de calificări:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/24H-GT-Series-and-24H-TCE-Series-Qualifying-TCE.pdf” title=”24H GT Series and 24H TCE Series – Qualifying TCE”]

Sursa: GP24 / Romanian Endurance Series
Photocredit: Romanian Endurance Series / Simpson Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Romanian Endurance Series

Latest Posts

Don't Miss