Latest Posts

Andrew Shovlin (Mercedes): actualizările W13 ne-au „împins în direcția corectă”

Vizualizări: 26375

Andrew Shovlin, directorul de inginerie pe circuit al echipei Mercedes AMG F1, consideră că ultimele actualizări pentru W13 au „împins echipa în direcția cea bună” la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii.

Echipa Mercedes AMG F1 s-a îndreptat spre Silverstone cu un pachet extins care include o podea revizuită, o aripă spate, o admisie de sidepod și o suspensie față. Echipa a anticipat, de asemenea, că pista rapidă și netedă se va potrivi mai bine mașinii decât locurile de stradă recente, iar acest lucru s-a dovedit a fi cazul când Lewis Hamilton a terminat FP2 pe locul al doilea, în spatele lui Carlos Sainz de la Scuderia Ferrari. George Russell a avut o zi de vineri mai dificilă și a fost al optulea, dar Shovlin a fost încurajat în special de ritmul de cursă al mașinii.

„Se pare că am făcut un pas înainte, pentru că, în mod normal, nu suntem aproape de vârf într-o zi de vineri”, a declarat el pentru SKY F1. „Acum, bănuiesc că va mai fi ceva mai mult de la Scuderia Ferrari și ceva mai mult de la Red Bull Racing. Dar și munca pe termen lung a fost destul de încurajatoare. Și, din nou, acestea au fost suprapuse destul de bine. În mod normal, vedem un decalaj de o jumătate de secundă, poate chiar șapte, opt zecimi față de echipele mai rapide pe o cursă lungă. Și asta nu părea să fie acolo. Deci, probabil că un pic este circuitul, circuitul se potrivește mașinii”.

Shovlin, Mercedes

„Cu siguranță sunt multe de lucrat. Există o mulțime de sărituri și este dificil în mare viteză în acest moment. Dar să sperăm că actualizările ne-au cam împins în direcția corectă”. Echipa Mercedes AMG F1 urmărește adesea trasee de set-up diferite cu cei doi piloți ai săi, iar Shovlin a confirmat că cei doi piloți au luat-o pe căi proprii pe măsură ce a trecut ziua. Mașinile au început să fie identice astăzi”, a precizat Andrew Shovlin.

„Și marele lucru a fost că am vrut să ne uităm la ambele pneuri, deci la cele tari și la cele medii. George Russell a început cu pneul hard în FP2 și s-a luptat puțin cu aderența pe acesta, este dificil, mai ales în aceste condiții mai reci. Și asta l-a dat puțin înapoi pentru sesiune. Dar apoi, dacă te uiți când a intrat în manșa lungă, de fapt, totul se aranja destul de bine. Au avut ceva divergențe în privința set-up-ului. Dar, așa cum am spus, ritmul de cursă lungă al ambilor a părut destul de bun”.

Andrew Shovlin a adăugat că echipa a învățat o lecție despre cum să facă schimbări majore înainte de calificări și că este puțin probabil să repete acest lucru. „Am încercat totul pe parcursul curselor”, a spus el, când a fost întrebat dacă echipa a început cu o înălțime de rulare înaltă sau joasă și a lucrat de acolo. „Cred că ceea ce am învățat este că a face pași mari înainte de calificări nu este o idee grozavă. Pentru că, dacă greșești, ești împovărat cu ea pe toată durata calificărilor, pe toată durata cursei”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Shovlin, Mercedes

„Am fost destul de agresivi cu modul în care am început aici. Și s-ar putea să mai fie ceva mai mult de atât. Dar, așa cum am spus, am cam făcut toate lucrurile pe care le-ați spus și nu am reușit să ne dăm seama care este abordarea corectă pentru o zi de vineri. Există circuite unde mașina funcționează bine. Și având în vedere că tocmai am avut trei circuite stradale destul de accidentate și cu viteză redusă, am înțeles de ce ne chinuiam puțin acolo, așa că mai mult începem să știm de ce este bună aici, știm de ce este rea acolo și putem încerca să o îmbunătățim”.

• Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss