Latest Posts

Andretti oferă informații actualizate cu privire la potențiala preluare a Haas F1.

Vizualizări: 15125

Se pare că numele lui Andretti va reveni în curând în Formula 1. Știm cum fostul pilot de Formula 1 Michael Andretti încearcă în prezent să își lanseze propria echipă în acest sport. Cu toate acestea, rapoartele sugerează că el încearcă de 2 ani să obțină o echipă cu numele Andretti.

Michael Andretti este proprietarul echipei de curse auto Andretti Autosport, precum și fiul fostului campion mondial Mario Andretti. Conducând o companie care își are rădăcinile bine înfipte în cursele de mașini, Michael caută acum să o aducă pe Andretti în liga mare. Astfel, în încercarea de a-și vedea mașinile pe grila F1, a făcut mai multe încercări de a cumpăra echipa Haas F1. Din păcate, fiecare dintre ofertele sale, în ultimii 2 ani, a fost respinsă de Gene Haas.

 

He’s a funny dude, hard to read: Michael Andretti on Gene Haas

 

După cum a relatat publicație “The Race”, americanul a menționat că, în ciuda ofertei sale, Gene nu a fost interesat să vândă singura echipă americană de F1 de pe grilă.

Andretti

Haas ar putea avea în curând probleme financiare, deoarece în prezent se luptă să mențină relația cu Uralkali. Având în vedere acest lucru, când a fost întrebat dacă va mai întinde un alt mugur către Haas, Andretti a spus: “Vom vedea. O să o spun pe față: dacă vrea să îl sunăm, îl vom suna. Are numărul meu, este un tip amuzant, greu de citit. S-ar putea să se plictisească, nu știu”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În acest context, șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, și-a împărtășit, de asemenea, părerea despre o nouă echipă care intră în joc. El a declarat: “fiecare echipă care se alătură trebuie să adauge valoare. Trebuie să demonstreze, după părerea mea, ce poate face pentru toate celelalte echipe și pentru Formula 1 și FIA. Doar atunci sportul va crește”.

Nemulțumit de declarația provocatoare a lui Toto Wolff, fiul fostului campion mondial a declarat: “Simțim că vom aduce mult mai mult la petrecere în ceea ce privește veniturile la linia de fund. Cred că ceea ce am putea face pentru SUA, este încă foarte neexploatat și cred că sunt multe de câștigat aici.

Andretti

El a mai adăugat: “Și cred că, având o echipă și un pilot cu adevărat americani, nu un pilot rus, putem aduce cel puțin mai mult de 100 de milioane de dolari la profit, adică tot ce am scoate din premiile în bani.” Ar fi fascinant de văzut dacă Andretti își lansează propria echipă sau cumpără actuala echipă Haas F1. În orice caz, este corect să presupunem că legendarul nume va reveni în curând în acest sport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss