More

  Latest Posts

  Andretti oferă informații actualizate cu privire la potențiala preluare a Haas F1.

  Se pare că numele lui Andretti va reveni în curând în Formula 1. Știm cum fostul pilot de Formula 1 Michael Andretti încearcă în prezent să își lanseze propria echipă în acest sport. Cu toate acestea, rapoartele sugerează că el încearcă de 2 ani să obțină o echipă cu numele Andretti.

  Michael Andretti este proprietarul echipei de curse auto Andretti Autosport, precum și fiul fostului campion mondial Mario Andretti. Conducând o companie care își are rădăcinile bine înfipte în cursele de mașini, Michael caută acum să o aducă pe Andretti în liga mare. Astfel, în încercarea de a-și vedea mașinile pe grila F1, a făcut mai multe încercări de a cumpăra echipa Haas F1. Din păcate, fiecare dintre ofertele sale, în ultimii 2 ani, a fost respinsă de Gene Haas.

   

  He’s a funny dude, hard to read: Michael Andretti on Gene Haas

   

  După cum a relatat publicație “The Race”, americanul a menționat că, în ciuda ofertei sale, Gene nu a fost interesat să vândă singura echipă americană de F1 de pe grilă.

  Andretti

  Haas ar putea avea în curând probleme financiare, deoarece în prezent se luptă să mențină relația cu Uralkali. Având în vedere acest lucru, când a fost întrebat dacă va mai întinde un alt mugur către Haas, Andretti a spus: “Vom vedea. O să o spun pe față: dacă vrea să îl sunăm, îl vom suna. Are numărul meu, este un tip amuzant, greu de citit. S-ar putea să se plictisească, nu știu”.

  În acest context, șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, și-a împărtășit, de asemenea, părerea despre o nouă echipă care intră în joc. El a declarat: “fiecare echipă care se alătură trebuie să adauge valoare. Trebuie să demonstreze, după părerea mea, ce poate face pentru toate celelalte echipe și pentru Formula 1 și FIA. Doar atunci sportul va crește”.

  Nemulțumit de declarația provocatoare a lui Toto Wolff, fiul fostului campion mondial a declarat: “Simțim că vom aduce mult mai mult la petrecere în ceea ce privește veniturile la linia de fund. Cred că ceea ce am putea face pentru SUA, este încă foarte neexploatat și cred că sunt multe de câștigat aici.

  Andretti

  El a mai adăugat: “Și cred că, având o echipă și un pilot cu adevărat americani, nu un pilot rus, putem aduce cel puțin mai mult de 100 de milioane de dolari la profit, adică tot ce am scoate din premiile în bani.” Ar fi fascinant de văzut dacă Andretti își lansează propria echipă sau cumpără actuala echipă Haas F1. În orice caz, este corect să presupunem că legendarul nume va reveni în curând în acest sport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss