GP24 Media

LATEST POSTS

Andretti ar putea fi interesat de oportunitatea Alfa Romeo F1.

Andretti
Vizualizări: 14409

Rapoartele potrivit cărora Michael Andretti, fostul pilot de Formula 1 ar putea achiziționa echipa cunoscută în prezent ca Alfa Romeo F1 (Sauber) nu au reușit să treacă din faza zvonurilor.

Unii corespondenți de presă au raportat de la ultima cursă din Turcia că binecunoscutul antreprenor american de curse auto a preluat deja controlul asupra unui pachet de acțiuni de 80% din Sauber Motorsport. Dar șeful echipei Alfa Romeo F1, Frederic Vasseur, nu a fost dispus să vorbească despre asta.

„Nu pot spune nimic pentru că sincer nu este în parametrul meu”, a spus el. „Sunt directorul general și directorul echipei și acest gen de discuții nu sunt cu mine, dar ar fi cu acționarii”.

Andretti

Andretti Autosport, cel mai proeminent activ în Indycar și Formula E, dar și în Indy Lights, Supercars, IMSA Weathertech Championship, Extreme E și IMSA Prototype Challenge nu confirmă nimic – dar un purtător de cuvânt a recunoscut că „nimic nu este imposibil”. „Suntem pasionați de toate formele de curse”, purtătorul de cuvânt este citat de as-web.jp.

„Nimic nu este imposibil. Dacă va apărea oportunitatea potrivită de a readuce numele Andretti la Formula 1, probabil că am face-o”. Dar oportunitatea nu a venit până acum și suntem încă concentrați asupra celor șapte categorii în care deja alergăm”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Auto Sport Web Japan
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES