More

  Latest Posts

  Andretti ar putea fi interesat de oportunitatea Alfa Romeo F1.

  Rapoartele potrivit cărora Michael Andretti, fostul pilot de Formula 1 ar putea achiziționa echipa cunoscută în prezent ca Alfa Romeo F1 (Sauber) nu au reușit să treacă din faza zvonurilor.

  Unii corespondenți de presă au raportat de la ultima cursă din Turcia că binecunoscutul antreprenor american de curse auto a preluat deja controlul asupra unui pachet de acțiuni de 80% din Sauber Motorsport. Dar șeful echipei Alfa Romeo F1, Frederic Vasseur, nu a fost dispus să vorbească despre asta.

  „Nu pot spune nimic pentru că sincer nu este în parametrul meu”, a spus el. „Sunt directorul general și directorul echipei și acest gen de discuții nu sunt cu mine, dar ar fi cu acționarii”.

  Andretti

  Andretti Autosport, cel mai proeminent activ în Indycar și Formula E, dar și în Indy Lights, Supercars, IMSA Weathertech Championship, Extreme E și IMSA Prototype Challenge nu confirmă nimic – dar un purtător de cuvânt a recunoscut că „nimic nu este imposibil”. „Suntem pasionați de toate formele de curse”, purtătorul de cuvânt este citat de as-web.jp.

  „Nimic nu este imposibil. Dacă va apărea oportunitatea potrivită de a readuce numele Andretti la Formula 1, probabil că am face-o”. Dar oportunitatea nu a venit până acum și suntem încă concentrați asupra celor șapte categorii în care deja alergăm”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Sport Web Japan

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss