More

  Latest Posts

  Andreas Seidl i-a luat apărarea lui Sebastian Vettel

  Sebastian Vettel a fost intens criticat după evoluția modestă din Marele Premiu al Bahrainului. Germanul a încheiat în prima etapă abia pe locul 15.

  Performanța lui Sebastian Vettel din Marele Premiu al Bahrain a fost intens criticată de mulți oameni din interiorul Formulei 1. Germanul a încheiat abia pe locul al 15-lea, după ce a fost implicat în a doua jumătate a cursei într-un acroșaj cu Esteban Ocon.

  Chiar și așa, Andreas Seidl, team principalul echipei McLaren, a fost unul dintre cei mai vocali susținători de-ai lui Vettel. Oficialul german a afirmat că Sebastian Vettel a avut într-adevăr un weekend modest. Totuși, el și-a exprimat încrederea că pilotul german va reveni curând la forma cu care ne-a obișnuit în trecut.

  “Sebastian nu a uitat cum să piloteze un monopost. Nu degeaba este de patru campion mondial. A avut curse excepționale alături de Ferrari și cu siguranța va avea și alături de Aston Martin. Sunt ferm convins de faptul că Sebastian va obține niște rezultate grozave anul acesta.” a declarat Andreas Seidl în cadrul unui interviu acordat pentru F1 Insider.

  Dincolo de evoluția submediocră a lui Vettel din Bahrain, nici Lance Stroll nu a reușit prea multe, clasându-se doar pe locul zece. Astfel, Aston Martin ocupă doar locul al șaselea în clasamentul general al constructorilor, grație punctului adus de pilotul canadian.

  “A fost un simplu weekend de curse. Sebastian nu s-a descurcat grozav, dar nici echipa sa nu a mers senzațional. Din postura sa de cvadruplu campion mondial, mă aștept ca el să revină curând la forma cu care ne-a obișnuit în trecut.” a concluzionat team principalul echipei McLaren.

  Următoarea întâlnire cu Sebastian Vettel va avea loc în acest weekend, cu prilejul primului popas european, organizat la Imola, în Italia. Acțiunea din Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

   

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

   

  Sursa: F1 Insider

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss