Andreas Seidl consideră că McLaren trebuie să lucreze la pitstopuri

Lando Norris a fost unul dintre marii ghinioniști ai etapei din Mexic. După un weekend foarte solid, britanicul a fost nevoit să abandoneze ulterior acelui incident.

Unul dintre oamenii cheie din cadrul echipei britanice, Andreas Seidl, a comentat asupra acestui incident. Totodată, el a admis că echipa din Woking are nevoie de îmbunătățirea performanțelor la schimburile de pneuri.

“Pitstopurile sunt o zonă încă gri pentru echipa noastră la care trebuie să muncim. Noi trebuie să ajutăm echipa să aducă cele mai bune rezultate cu putință.” a comentat Seidl.

“Lucrăm din greu la acest capitol. Din păcate, ne consumă multă energie și timp, dar e o parte a unui proces menit să ne facă o echipă mai bună.” a conchis team principalul echipei McLaren.

McLaren trece printr-o perioadă foarte fastă și este actualmente pe locul al patrulea în clasamentul constructorilor, după Mercedes, Ferrari și Red Bull.

Sursa: Paul Athes
Photocredit: Formula 1

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings