GP24 Media

LATEST POSTS

Andreas Seidl consideră că McLaren trebuie să lucreze la pitstopuri

Vizualizări: 15666

Lando Norris a fost unul dintre marii ghinioniști ai etapei din Mexic. După un weekend foarte solid, britanicul a fost nevoit să abandoneze ulterior acelui incident.

Unul dintre oamenii cheie din cadrul echipei britanice, Andreas Seidl, a comentat asupra acestui incident. Totodată, el a admis că echipa din Woking are nevoie de îmbunătățirea performanțelor la schimburile de pneuri.

“Pitstopurile sunt o zonă încă gri pentru echipa noastră la care trebuie să muncim. Noi trebuie să ajutăm echipa să aducă cele mai bune rezultate cu putință.” a comentat Seidl.

“Lucrăm din greu la acest capitol. Din păcate, ne consumă multă energie și timp, dar e o parte a unui proces menit să ne facă o echipă mai bună.” a conchis team principalul echipei McLaren.

McLaren trece printr-o perioadă foarte fastă și este actualmente pe locul al patrulea în clasamentul constructorilor, după Mercedes, Ferrari și Red Bull.

Sursa: Paul Athes
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES