More

  Latest Posts

  Andreas Seidl consideră că McLaren trebuie să lucreze la pitstopuri

  Lando Norris a fost unul dintre marii ghinioniști ai etapei din Mexic. După un weekend foarte solid, britanicul a fost nevoit să abandoneze ulterior acelui incident.

  Unul dintre oamenii cheie din cadrul echipei britanice, Andreas Seidl, a comentat asupra acestui incident. Totodată, el a admis că echipa din Woking are nevoie de îmbunătățirea performanțelor la schimburile de pneuri.

  “Pitstopurile sunt o zonă încă gri pentru echipa noastră la care trebuie să muncim. Noi trebuie să ajutăm echipa să aducă cele mai bune rezultate cu putință.” a comentat Seidl.

  “Lucrăm din greu la acest capitol. Din păcate, ne consumă multă energie și timp, dar e o parte a unui proces menit să ne facă o echipă mai bună.” a conchis team principalul echipei McLaren.

  McLaren trece printr-o perioadă foarte fastă și este actualmente pe locul al patrulea în clasamentul constructorilor, după Mercedes, Ferrari și Red Bull.

  Sursa: Paul Athes

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss